Τι το ιδιαίτερο έχει η νέα συλλογή της Superdry που βρίσκουμε στο SHOP 112A;

Τι το ιδιαίτερο έχει η νέα συλλογή της Superdry που βρίσκουμε στο SHOP 112A;

Mια νέα σειρά από ελαφριά υφάσματα, εκρήξεις χρωμάτων και vintage look

Η γυναικεία συλλογή της Superdry για την σαιζόν Spring /Summer 2013 προσφέρει μια fun αίσθηση θυληκότητας με ένα σούπερ visual φινίρισμα. Τα καλοκαιρινά φορέματα γίνονται dip – dyed με αντίθετα χρώματα, το neon ροζ συναντά το ξεθωριασμένο μπλε, ενώ το sportswear εμφανίζεται με ένα vibe της δεκαετίας του '80, με ζέρσεϊ φορέματα και mini preppy σορτς. Τα σούπερ ελαφριά πλεκτά εμφανίζονται με neon fleck λεπτομέρειες. Επιλέξτε το candy crew σαν το τέλειο καλοκαιρινό πλεκτό.

Συνεχίζοντας, το ανδρικό κομμάτι της συλλογής, ενημερώνεται με υφάσματα heritage, με skinny-fit κοντομάνικα πουκάμισα και button – down κολάρα. Επιλέξτε το iconic Λονδρέζο λεπτό κολάρο ή το standard collar fit της Νέας Υόρκης.

Τα γυναικεία denims εκσυγχρονίζονται με στοιχεία neon και vintage χρησιμοποιώντας μια acid όξινη παλέτα σε οδηγούς super - skinny, straight leg και cut-off. Επιλέξτε super hot κοντά παντελόνια για μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τα 80's, straight ή slim chinos, μίνι φούστες ή σορτς. Τα ανδρικά denims παρουσιάζουν loose fits & dirty πλυσίματα. Τα σορτς εμπλουτίζονται με νέα σχέδια και χρώματα που δίνουν μια πιο easy – to – wear καλοκαιρινή αίσθηση σεταρισμένα με εσπαντρίγιες, για ένα δροσερό και αβίαστο καλοκαιρινό look.

Η σειρά Superdry swim, συνεχίζει με ολοκληρωμένο concept στα μαγιό, τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Στυλ ρετρό με λεπτομέρειες στα χρώματα και μεγάλου μεγέθους λογότυπα.

Τα αξεσουάρ παρουσιάζουν μια νέα δερμάτινη σειρά καλλυμάτων για iPad και iPhone, totes από καμβά και neon σακίδια. Οι γυναίκες επιλέγουν θηλυκό ροζ και Aquas, ενώ οι άντρες τα δερμάτινα με μεταλλικές λεπτομέρειες. Η σειρά των παπουτσιών εμφανίζεται σούπερ ενημερωμένη με φρέσκα ανοιξιάτικα χρώματα στις εσπαντρίγιες τόσο για τον άντρα, όσο και για τη γυναίκα, dip – dyed σαγιονάρες και νέα σχέδια στα sneakers από καμβά.

Spring / Summer 2013... η πιο διαφοροποιημένη συλλογή της Superdry μέχρι σήμερα!

Διαβάστε ακόμη:

Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!

KOOLFly.com: Blogging & Shopping με ένα κλικ και μεγάλες εκπτώσεις!

ManRepeller: H stylish fashion blogger που έγινε διάσημη ως... απωθητικό ανδρών!