Τα νέα Reebok Classics συνδυάζουν τέχνη, μουσική και μόδα!

Τα νέα Reebok Classics συνδυάζουν τέχνη, μουσική και μόδα!

Χρώμα και fun σε σχέδια που θα λατρέψουμε

Freestyle Hi, Classic Nylon Slim, Princess, Pump it και Dash runner... αγαπημένα classics κομμάτια όπως δεν τα έχετε ξαναδεί! Η συλλογή Classics της Reebok για την Α/Κ '13 αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι τέχνη, μουσική και μόδα μπορούν να συνδυαστούν άψογα.

Τα τελευταία χρόνια, μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Swizz Beatz και η Alicia Keys και μέσα από την επιτυχημένη συλλογή Reebok x Basquiat, η συλλογή Classics της Reebok ανανεώνει αγαπημένα classics κομμάτια, όπως τα Freestyle Hi, Classic Nylon Slim, Princess, Pump it και Dash runner, χρησιμοποιώντας πολυτελή υφάσματα και ιδιαίτερα υλικά.

Φέτος , η Reebok παρουσιάζει τη μοναδική σειρά Reebok x Keith Haring, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την αφοσίωσή της στην τέχνη και τη δημιουργικότητα.Τα πιο γνωστά έργα του Keith Haring: Radiant Baby, Barking Dogs και Antic Everyman και τα πιο κλασικά μοντέλα παπουτσιών της Reebok: Classic Leather, Classic Leather Mid, Workout, Freestyle Hi και NPC II περιλαμβάνονται σε αυτή τη νέα συλλογή Α/Κ '13.

Τα σχέδια της συλλογής περιλαμβάνουν:
• Το Classic leather mid strap lux, με τα χαρακτηριστικά Barking Dogs του Haring τα οποία έχουν ενσωματωθεί στο παπούτσι και αποσπώνται κατά βούληση. Κάθε ζευγάρι αποτελείται από ένα κίτρινο αριστερό παπούτσι και ένα μπλε δεξί.
• Το Classic Leather Clean Fashion, το οποίο ξεχωρίζει για το συνδυασμό μαύρου, κόκκινου και λευκού χρώματος, καθώς και για το χαρακτηριστικό σχέδιο του Haring στο υπόστρωμα του παπουτσιού.
• Το Classic leather mid lux, με ενσωματωμένο το έργο του Haring Antic Everyman.
• Το Freestyle Hi και το Workout Plus σε έντονους συνδυασμούς λευκού, κόκκινου και μαύρου χρώματος.

Διαβάστε ακόμη:

Yamamay: Sexy και θηλυκά εσώρουχα για την ημέρα των ερωτευμένων!

Δείτε την υπέροχη συλλογή Current/Elliot & Mary Katrantzou SS 2013