Σαββατοκύριακο γεμάτο μόδα, ιδέες, μουσική, φαγητό και πολλές εκπλήξεις στο Meet Market

Σαββατοκύριακο γεμάτο μόδα, ιδέες, μουσική, φαγητό και πολλές εκπλήξεις στο Meet Market

Το αγαπημένο μας meeting & shopping point μετακομίζει στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης

Το Meet Market του Φλεβάρη έρχεται στις 23 -Σάββατο και 24 -Κυριακή σε ένα καινούριο φανταστικό χώρο, στο Γκρι Κτήριο που βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες πλατείες της πόλης, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας! Ελάτε λοιπόν να μας συναντήστε σε ένα διήμερο market με πάνω από 75 συμμετέχοντες -παλιούς και νέους - που θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους σε δύο ορόφους! Φυσικά οι dj του Μeet Μarket θα μας κρατήσουν σε χορευτική διάθεση όλο το διήμερο και μη παραλείψετε να περάσετε από το κεντρικό ταμείο για να παίξετε και να κερδίσετε δώρα. Ελάτε με γεμάτες τσέπες, με άδειες τσέπες, με τρύπιες τσέπες, ελάτε όλοι να περάσουμε απλά υπέροχα!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Νew Entry: Oι Ηoly Food στο Meet Market ! ΚΕΡΝΑΝΕ τα νέα τους χειροποίητα φυτικά ζωντανά σνάκς . Γλυκά , αλμυρά, πικάντικα σνάκς για όλες τις ορέξεις. Πλασμένα με Αγάπη είναι έτοιμα να εκτοξεύσουν τους ουρανίσκους μας σε άλλους γαλαξίες... Ταξίδεψε και δεν θα σταματάς ν'αναζητάς τα Holy Snacks για χορτάτες και ενεργειακά απογειωμένες στιγμές !

Info: The Meet Market >>> "Το Γκρι Κτίριο"
Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013
13:00 - 23:00 κάθε μέρα
Πλατεία Αγίας Ειρήνης (επί των οδών Βασιλικής 2, Παναγή Σκουζέ & Λιμπονά 2)