Μας έβαλε τα γυαλιά

Μας έβαλε τα γυαλιά

Η Lady Gaga ξαναχτυπά ως creative director της Polaroid και εμείς αγαπάμε τα γυαλιά της που σχεδίασε για χάρη της θρυλικής εταιρίας φωτογραφικών μηχανών.

«Θεωρώ τον εαυτό μου όχι μόνο στιχουργό, μουσικό και τραγουδίστρια αλλά και οραματίστρια», είπε η λατρεμένη λαίδη του θεάματος και ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της ως creative director με την εταιρεία Polaroid.

Μπορεί το καλοκαίρι να μην την πίστεψαν όταν προσπαθούσε να πείσει το κοινό της για την επερχόμενη σύμπραξη δείχνοντας παντού τις επαγγελματικές της κάρτες, τώρα όμως μπορεί να είναι περήφανη για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Τα τρία καινούρια προϊόντα της νεοσυσταθείσας σειράς Polaroid Grey Label προέρχονται από την αναμενόμενη σύμπραξη και είναι όλα τους τέκνα της εκκεντρικής σταρ που θέλησε να συνδέσει την τρέλα της, με την αγάπη της για τη μόδα και το όραμά της για την τεχνολογία.

Φορέστε τα GL20 γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα, αποθανατίστε ό, τι συμβαίνει γύρω σας και προβάλλετέ το πάνω στους καθρέφτες τους. Κλέψτε τα μυστικά αξεσουάρ της πολυπράγμων σταρ και ίσως σας βγει και εσάς το όνομα.