Tommy Hilfiger Surf Shack Eyewear Collection: Τα γυαλιά που μας έκαναν να παραμιλάμε!

Tommy Hilfiger Surf Shack Eyewear Collection: Τα γυαλιά που μας έκαναν να παραμιλάμε!

Δείτε την εκπληκτική συλλογή

Tommy Hilfiger. Αποτελεί σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο μένουμε πιστές στην εταιρεία που μα εγγυάται ποιότητα και στυλ. Φέτος, η surf shack eyewear collection μας πήρε τα μυαλά. Το μότο της είναι ένα: Απόλαυσε τον ήλιο και χαλάρωσε με τους ήχους της θάλασσας. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το surf και ακόμη περισσότερο από το après-surf lifestyle.


Όπως ο ίδιος ο Hilfiger τόνισε αυτή η ανέμελη αίσθηση του surf τον ενέπνευσε να δημιουργήσει πρωτότυπα σχέδια, γεμάτα χρώμα, λάμψη και cool αισθητική. Από το ουδέτερο γκρι, ως το μπλε του ουρανού και από το κοραλλί ως το παλ ροζ, θα βρείτε σίγουρα ένα χρώμα που θα σας ξετρελάνει. Όσον αφορά τα σχέδια; Θα βρείτε σχέδια εμπνευσμένα από την αισθητική των 80's, λατρεμένα butterfies, καθώς και τα αξιοζήλευτα neon pilots.


Kαι αν νομίζατε ότι η συλλογή αποτελείται μόνο από γυαλιά, γελιέστε. Θα βρείτε εκπληκτικά παπούτσια, ρούχα για την παραλία, τσάντες και ρολόγια. Και το καλύτερο; Οι λάτρεις του surf, θα μπορούν να αγοράσουν μοναδικές σανίδες. Η εταιρεία Hilfiger σε συνεργασία με το Art Production Fund, δημιουργούν μια σειρά από πρωτότυπες σανίδες surf, σχεδιασμένες από τους Αμερικανούς : Lola Schnabel, Richard Phillips, Scott Campbell, Gary Simmons και Raymond Pettibon.


Δείτε τα εκπληκτικά σχέδια στην παραπάνω gallery. Εσείς ποιο ζευγάρι γυαλιά θα κάνετε δικά σας;