Ugg: Σταθερή αξία που αντέχει στο χρόνο

Ugg: Σταθερή αξία που αντέχει στο χρόνο

Γι αυτό το λόγο αγοράζουμε μόνο αυθεντικές UGG

Η ιστορία τους ξεκινά από την Καλιφόρνια πριν από 35 ολόκληρα χρόνια! Τις γνωρίζουμε όλοι και λέγονται UGG (επί τη ευκαιρία, προφέρεται Aγκ και όχι Ουγκ).

Αγαπημένη μπότα εδώ και αρκετά χρόνια πολλών celebrities, fashionistas και όχι μόνο! Ακόμη και το καλοκαίρι, παρά το χειμερινό τους ως επί το πλείστον χαρακτήρα, τις έχουμε δει φορεμένες με σορτσάκια, κοντά φορέματα, ακόμη και μαγιό!

Έχουν αγαπηθεί τόσο, που από πολλές γυναίκες θεωρούνται φετίχ. Οι εν λόγω μπότες, δεν αποτελούν τυχαία ένα trend ή ένα fashion statement. Πρωτίστως, έχουν συγκεκριμένη χρησιμότητα, που εντοπίζεται στο λόγο για τον οποίο φτιάχτηκαν.

Οι UGG, κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας sheepskin, ειδικά επεξεργασμένο- το οποίο σε συνδυασμό με την ανθεκτική σόλα και την εσωτερική επένδυση, έχει σκοπό να κρατά το πόδι μας ζεστό, άνετο, προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες και να δημιουργεί ένα περιβάλλον αφιλόξενο προς μικροοργανισμούς.

Οι αυθεντικές UGG, είναι φτιαγμένες για να κρατήσουν, να αντέξουν. Είναι φτιαγμένες για να παραμείνουν στην ντουλάπα μας ανέπαφες σχεδόν από τον χρόνο, το κρύο και την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και να κάνουν απόσβεση των χρημάτων μας, με το παραπάνω.

Όποιος έχει αγοράσει γνήσια UGG, ξέρει καλά πως η αίσθηση άνεσης και η ποιότητα του συγκεκριμένου label, δεν συγκρίνονται. Παραμένουν στο ύψος των περιστάσεων όσες φορές κι αν τις φορέσουμε, ενώ είναι κλασικά διαχρονικές μιας και ταιριάζουν με όλα. Όποιος αντίστοιχα έχει τύχει να αγοράσει απομίμηση της εν λόγω εταιρείας, ξέρει καλά πως η σόλα ξεκολλάει, το σχήμα παραμορφώνεται, το sheepskin στο εσωτερικό κομπιάζει για να μην αναφέρουμε πόσο σκληρό γίνεται το εξωτερικό δέρμα το οποίο συχνά σκίζεται! Πριν καλά καλά βγει η σεζόν, πρέπει να ανανεώσετε το ζευγάρι που αγοράσατε, το οποίο ακόμη κι αν αντέχει, μοιάζει παραμορφωμένο και δεν σας κάνει να δείχνετε καθόλου στιλάτες.

Όσο καλή και οικονομική κι αν φαίνεται μία απομίμηση UGG, στην ουσία κάθε άλλο παρά καλή αγορά είναι. Αποτελεί ζημιά τόσο για την τσέπη όσο και για το στυλ σας. Τέλος, όσο πιστή κι αν είναι μία απομίμηση UGG, κορίτσια: ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Για όσους έχουν UGG, ή/και όσους ξέρουν από μόδα, η διαφορά είναι εμφανής.

H UGG Australia διαθέτει πλέον καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Αθήνα, το Τόκιο, η Σαγκάη, το Πεκίνο και η Μόσχα. Επίσης, διαθέτει και social media accounts από τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε όπως Twitter, Pinterest, Vine και το δικό της blog με τίτλο Plush Hour, καθώς και μια σελίδα στο Facebook με πάνω από 2 εκατομμύρια φίλους.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν- και προκειμένου να αισθάνεστε πραγματικά ικανοποιημένες και περήφανες με την αγορά σας, προτιμήστε μια αυθεντική UGG, που θα μείνει μαζί σας για χρόνια- όπως ακριβώς την πρώτη μέρα! Μείνετε συντονισμένοι και στα επόμενα post θα σας μάθουμε πώς να τις ξεχωρίζετε, ενώ σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις!