BB: 3 φίλοι από την Κρήτη, έφτιαξαν το δικό τους fashion label που σκίζει!

BB: 3 φίλοι από την Κρήτη, έφτιαξαν το δικό τους fashion label που σκίζει!

'We are still Bold and Beautiful' το label που κάνει τη διαφορά στο urbanwear

Το νέο label “We are still bold and beautiful” σε συντομία BB είναι το εγχείρημα μιας ομάδας φίλων από την Κρήτη, που ήδη έχει αρχίσει να κάνει τη διαφορά στο νεανικό κοινό και στο on-line shopping, έχοντας κλείσει σχεδόν ένα χρόνο στην αγορά!

Tα εν λόγω ρούχα εφαρμόζουν την τεχνική της μεταξοτυπίας σε ύφασμα, δημιουργώντας limited edition prints και πρωτότυπα σχέδια σε περιορισμένα κομμάτια. Το project ξεκίνησε και τρέχει από ένα γραφίστα, έναν αρχιτέκτονα και έναν καλλιτέχνη- κάτι που εγγυάται μοναδικές ιδέες και πολλά σχέδια που δεν θα δείτε να κυκλοφορούν σε άλλους καθότι κάτι ιδέα τυπώνεται και ράβεται σε περιορισμένο αριθμό. (Γιώργος Μπαγάκης: γραφίστας, Έλενα Τσαπάκη: αρχιτέκτονας, Ελένη Μπαγάκη: καλλιτέχνης).

Τα τρία παιδιά καταφέρνουν να ενώσουν τις μεγάλες τους αγάοες και τις ιδέες τους στο σχέδιο μόδας, δίνοντας ένα μοναδικό χαρακτήρα στις ιδιαίτερες δημιουργίες τους. Τα τρία μέλη του BB είναι φίλοι και για εκείνους έχει πολύ μεγάλη σημασία η συνεργασία και η από κοινού απόφαση και επεξεργασία της έμπνευσης που πέφτει στο τραπέζι, μέχρι και την παραγωγή.

Τα ρούχα της BB πέρνει την έμπνευσή του από τη φύση, τα άγρια ζώα, παλιές εγκυκλοπαίδειες, κείμενα, οτιδήποτε επιστημονικό και μη, καθώς και τη μετατροπή απλών αντικειμένων σε χρηστικά ή σε κομμάτια που κερδίζουν αμέσως μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας. To καλό είναι ότι εμείς τα κορίτσια, εύκολα μπορούμε να φορέσουμε και τα αντρικά κομμάτια. Όλα τα κομμάτια των We are still Bold and Beautiful παράγονται, ράβονται, τυπώνονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα. Τα ρούχα των παιδιών διατίθενται αυτή τη στιγμή on-line στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι τα είδαμε στην 'Κιβωτό' στη Μύκονο, ενώ πωλούνται στο Raaad της Γαλλίας. Εσείς θα τα βρείτε εδώ.

Εμείς μιλήσαμε με το Γιώργο και μας είπε μερικά πράγματα για το ξεκίνημά τους.

Πώς και τρεις άνθρωποι που δεν έχουν τη μόδα ως αντικείμενο ή ως άμεσο ενδιαφέρον τους, ξεκίνησαν ένα fashion label;

Ουσιαστικά μας προέκυψε με πολύ όμορφο τρόπο. Βρεθήκαμε στην Κρήτη, ύστερα από χρόνια στο εξωτερικό και αισθανθήκαμε μια απομόνωση. Βρήκαμε το We are still Bold and Beautiful, σαν ένα καλό μέσο έκφρασης και επαφής με τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης είναι ρούχα που θα μας άρεσε να φοράμε και οι ίδιοι.

Τι ονειρεύεστε τώρα για το μέλλον του brand σας;

Να καταξιωθεί φυσικά. Έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε να κάνουμε κάτι που να ξεκινά από την Ελλάδα μεν, αλλά να μην έχει όριο.

Επειδή το Queen.gr προωθεί πάντα τους νέους Έλληνες δημιουργικούς σχεδιαστές, σας προκαλεί να ρίξετε μια ματιά στα σχέδιά τους!

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο hot legwear trends του Χειμώνα, στα Calzedonia

Είστε λάτρης του Vintage; Δείτε πιο τέλεια online καταστήματα