Διαλέγοντας το γιορτινό look με τη δεύτερη νικήτρια του διαγωνισμού Guess

Διαλέγοντας το γιορτινό look με τη δεύτερη νικήτρια του διαγωνισμού Guess

Παραμονές Χριστουγέννων στο Golden Hall

H Ελένη Ταβουκτσή είναι η δεύτερη τυχερή του διαγωνισμού της Guess που κέρδισε ένα outfit από το αγαπημένο brand, εν όψει εορτών. Η νικήτριά μας είναι πολιτικός μηχανικός και εργάζεται στην αναστήλωση της Ακρόπολης. Το στυλ της είναι πιο κλασικό και lady chic με mainstream στοιχεία. Παρόλα αυτά η Ελένη ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η αρχική της επιθυμία ήταν ένα κλασικό, κατά προτίμηση μαύρο, φόρεμα για το ρεβεγιόν. Δοκιμάσαμε αρκετά, παραμένοντας στην επιλογή του cocktail μήκους και του μίνι ή μίντι. Η δεκαετία του '20 και οι δαντελένιες λεπτομέρειες είναι στοιχεία που η φίλη μας αγαπά ιδιαίτερα. Αφού ψάξαμε τα φορέματα και τα βραδινά παπούτσια, συνδυάζοντας τσαντάκια- είπαμε να δοκιμάσουμε και το ενδεχόμενο των δύο κομματιών. Αφού δοκιμάσαμε φούστες με ιδιαίτερα και πιο επίσημα μπλουζάκια, είπαμε να ξεφύγουμε από την girlie εικόνα μας και να δώσουμε μία πιο δυναμική αίσθηση στο look μας. Βρήκαμε, λοιπόν, ένα παντελόνι εφαρμοστό με υφή δερματίνης και μαλακή συμπεριφορά υφάσματος με το οποίο ξετρελαθήκαμε, παρότι είναι κάτι που η Ελένη δεν έχει ξαναφορέσει.

Το παντελόνι αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα εκτός της άνετης αίσθησης και της δυνατότητας να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις. Ταιριάζει σε κάθε στυλ κοπέλας. Επιλέξαμε γόβες και διακριτικά ankle boots και παίξαμε με μπλούζες, πουκαμίσες και πουκάμισα, ακόμη και T-shirts με στάμπες και στολίδια- δοκιμή που μας έδειξε πόσο εύκολα συνδυάζεται με όλα. Η Ελένη θα το φορέσει πολλές φορές ξεκινώντας από το ρεβεγιόν. Αφού βεβαιώθηκε ότι της πηγαίνει σε διάφορες εκδοχές, κατέληξε με τη βοήθειά μας στο δικό της γιορτινό σύνολο. Με παντελόνι και ankle books συνδύασε ένα αμάνικο λευκό τοπ με πέρλες στα μανίκια σε κρεμ απόχρωση. Η ιδιαίτερη πίσω όψη της μπλούζας που μακραίνει, λεπταίνει τη σιλουέτα και αφαιρεί από την περιφέρεια ενώ δίνει ύψος.

Η Ελένη δοκίμασε κάτι διαφορετικό μεν - που ταιριάζει με το στυλ της δε και θα το φορέσει τόσο σαν σύνολο όσο και σαν συνδυασμό! Χαρήκαμε που τη γνωρίσαμε και περιμένουμε την επόμενη τυχερή, σε μία περίπου εβδομάδα. Thank you GUESS!

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη μας νικήτρια απέκτησε ένα total look Guess!