H τρίτη τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού Guess και το outfit του ρεβεγιόν!

H τρίτη τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού Guess και το outfit του ρεβεγιόν!

Τι διαλέξαμε με τη φίλη μας;

H Kristen Bell ήταν η τρίτη τυχερή που κέρδισε ένα εορταστικό outfit μέσα από τον διαγωνισμό της Guess στο Queen.gr.

H γλυκιά Kristen είναι ένα κλασικό κορίτσι που προτιμά το casual mainstream στυλ, με αρκετά sporty και παράλληλα chic θηλυκά στοιχεία. Δοκιμάσαμε αρκετά κομμάτια και καταλήξαμε σε δύο, που θα καταφέρει να τα φορέσει τόσο μαζί, όσο και ξεχωριστά σε διάφορες περιστάσεις.

Ξεκινήσαμε ψάχνοντας ένα κλασικό μαύρο, φόρεμα κατά προτίμηση με δαντέλα, για το ρεβεγιόν. Είδαμε ακόμη και παντελόνια με βραδινές μπλούζες ή πουκαμίσες με φούστες. Παίξαμε με παπούτσια και τσάντες μέχρι που αποφασίσουμε να προσθέσουμε χρώμα και να κάνουμε μία έρευνα μετά δοκιμής χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο των δύο κομματιών. Η Kristen δεν είχε δερμάτινο μπουφάν και σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε μερικά ψάχνοντας το ιδανικό biker jacket για να συνοδεύσει τις βραδινές και τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Ύστερα από δυο-τρία σχέδια καταλήξαμε σε αυτό που τόνιζε τα δυνατά σημεία της.

Επειδή η Kristen είναι ένα λεπτεπίλεπτο κλασικό κορίτσι δοκιμάσαμε κομμάτια με χρώμα, κατά προτίμηση μονόχρωμα για να δώσουμε ύψος στη σιλουέτα. Ένα φόρεμα με σουέντ υφή σε πράσινο χρώμα, κέρδισε τις εντυπώσεις και είναι κάτι που η Kristen σίγουρα θα φορέσει και εκτός ρεβεγιόν. Για άλλη μια φορά, η GUESS έκανε το θαύμα της!

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη μας νικήτρια απέκτησε ένα total look Guess!

Διαλέγοντας το γιορτινό look με τη δεύτερη νικήτρια του διαγωνισμού Guess