Breeze S/S ‘14: Θα ερωτευτείτε αυτά τα stylish ρολόγια που μυρίζουν… καλοκαίρι!

Breeze S/S ‘14: Θα ερωτευτείτε αυτά τα stylish ρολόγια που μυρίζουν… καλοκαίρι!

Σε pop αισθητική και έντονο γαλάζιο χρώμα

To καλοκαίρι πλησιάζει, η διάθεσή μας ολοένα κι ανεβαίνει και φυσικά αυτό βγαίνει και στο στυλ μας. Βάλτε στο συρτάρι του γραφείου σας το μουντό χειμωνιάτικο ρολόι σας και αντικαταστήστε το με ένα super καλοκαιρινό stylish σχέδιο.


Για μία ακόμη σεζόν, τα Breeze Watches μας έχουν κλέψει την καρδιά. Pop αισθητική, άψογη σχεδίαση, έντονο γαλάζιο χρώμα... έχουμε κυριολεκτικά ερωτευτεί τα τρία αδιάβροχα ρολόγια που θα δείτε στην παραπάνω gallery.


Αισιοδοξία, Αυτοπεποίθηση, Αυθεντικότητα, Τόλμη, Δυναμισμός! Ένα ρολόι αρκεί για να ανανεώσετε το στυλ σας και να κάνετε τη διαφορά. Ποιο από τα τρία σχέδια ξεχωρίσατε;

BREEZE "Summer Daze" series | Code: 110171.7, Price: 165€
Ο μοναδικός χρονογράφος της σειράς Summer Daze σε light blue απόχρωση με rose gold κάσα, μας 'ταξιδεύει' από τώρα στις παραλίες!! Εξαιρετικό design, με έμφαση στην λεπτομέρεια: δείτε τις πολύχρωμες στεφάνες στα 'μάτια' των χρονογράφων! Το λουρί από σιλικόνη στην ίδια μοναδική sweet blue απόχρωση τραβάει όλα τα βλέμματα (100m water resistant)


BREEZE "Popsicles" series | Code: 110221.2, Price: 180€
Simple yet Stylish! Ο minimal σχεδιασμός και η 'απλή' γραμμή του ταιριάζει απόλυτα με το πιο 'χαλαρό' mood μας, καθώς πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι. Rose gold κάσα με ενδείξεις «γεμισμένες» με σμάλτο σε royal blue. Το πρωτότυπο χρωματιστό τζάμι του, στο ίδιο light blue χρώμα του λουριού, 'χρωματίζει' με την αντανάκλαση του το λευκό του καντράν (100m water resistant)


BREEZE "Catwalk" series | Code: 110201.6, Price: 140€
Blue Dream! Ονειρική Blue pastel απόχρωση, αποκλειστικά σχεδιασμένη για το Breeze! Μοναδικός σχεδιασμός της κάσας, με τη στεφάνη να έχει matt & γυαλιστερές επιφάνειες αλλά και πολύχρωμες ενδείξεις, καντράν με έξτρα πλαστική στεφάνη γύρω-γύρω σε baby blue χρώμα, ίδιο με το λουράκι! (100m water resistant)

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025


www.breezewatches.com
www.facebook.com/breezewatches