To πιο άνετο παπούτσι του κόσμου είναι αυτό. Και ζει 1000 χρόνια!

To πιο άνετο παπούτσι του κόσμου είναι αυτό. Και ζει 1000 χρόνια!

Οι δημιουργοί του υπόσχονται πως θα μείνει ανέπαφο

Πολλές φορές βγαίνουμε για ψώνια και καταλήγουμε να αγοράσουμε το πρώτο ζευγάρι παπούτσι που θα δούμε μπροστά μας το οποίο μπορεί να μην είναι ούτε όμορφο, ούτε φυσικά και άνετο, αλλά μπορεί να βρίσκεται σε προσφορά, οπότε πώς να αντισταθούμε;

Τι καλά που θα ήταν να μπορούσαμε να αγοράσουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μας έδινε ύψος, θα ήταν εντυπωσιακό και θα άξιζε κάθε δεκάρα χωρίς να τραυματίζει ανεπανόρθωτα τα πόδια μας; Και να που ήρθε το Borgezie Riviera Stainless Steel & Sterling Silver Stiletto από τον οίκο House of Borgezie, της Βρετανίας. Η εταιρεία που τα κατασκευάζει δεν εγγυάται μόνο ότι είναι τα ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ παπούτσια που φτιάχτηκαν ποτέ αλλά και ότι δεν θα πάθουν τίποτα για 1000 ολόκληρα χρόνια! Καταπληκτικά νέα για τις δισεκατομμυριούχους που θα αποφασίσουν να καταψυχθούν για μια χιλιετία, εμείς πάντως δεν καταλαβαίνουμε το λόγο!

Ο σχεδιαστής Chris Shellis, λέει πως μπορείς να τα αφήσεις στη διαθήκη σου για να τα κληρονομήσει πχ η εγγονή σου. Τα εντελώς κακαίσθητα μεταλλικά σου παπούτσια. Σίγουρα θα τα θέλει, ναι!

Διαβάστε ακόμη:

Boho lovers; Με αυτά τα fashion items θα δημιουργήσετε τέλεια hippie outfits

To νέο It shoe της Isabel Marant