Τα ομορφότερα flat, αυτό το Καλοκαίρι, έχουν την υπογραφή UGG® Australia

Τα ομορφότερα flat, αυτό το Καλοκαίρι, έχουν την υπογραφή UGG® Australia

Το αγαπημένο μας brand, εξακολουθεί να μας προσφέρει τα πιο άνετα παπούτσια που θα φορέσουμε, ακόμα και με τον υδράργυρο στα ύψη!

Είναι αλήθεια ότι, τώρα το Καλοκαίρι, οι περισσότερες από εμάς, επιθυμούμε, μεν, να είμαστε προσεγμένες στις εξόδους μας, αλλά όχι και να περνάμε ώρες προετοιμαζόμενες για την κάθε μέρα αφού, η χαλαρή διάθεση κυριαρχεί σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Έτσι, όσο κι αν μας αρέσει το προσεγμένο στυλ, το Καλοκαίρι οι εμφανίσεις μας αποκτούν πιο relaxed, μποέμ χαρακτήρα. Την θέση των structured, αυστηρών ρούχων του γραφείου, παίρνουν πιο «ρευστές» σιλουέτες, από αέρινα υφάσματα που μας κάνουν να ονειρευόμαστε τις διακοπές μας, ενώ, φυσικά, όσον αφορά τα παπούτσια μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα flat κυριαρχούν, σε κάθε περίσταση που ενδείκνυται. H UGG® Australia, το brand με τις πιο άνετες μπότες του κόσμου, φροντίζει για εμάς και το Καλοκαίρι, αφού η συλλογή του, από flat παπούτσια μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη μας. Σαγιονάρες που θα φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ, κομψά πέδιλα με μεταλλικές λάμψεις, που θα δώσουν στυλ, στα maxiφορέματα αλλά και τα παντελόνια μας, chic slip- ons και μπαλαρίνες, για τις πιο casualστιγμές (αλλά και για τις νύχτες με ψύχρα στο νησί) μας συντροφεύουν, αυτό το Καλοκαίρι, και γίνονται τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, για κάθε στιγμή της ημέρας!