Βρήκαμε για εσάς, τα πιο stylish χρωματιστά ρολόγια για όλες τις ώρες

Βρήκαμε για εσάς, τα πιο stylish χρωματιστά ρολόγια για όλες τις ώρες

Τα ρολόγια FERENDI μας έχουν ξετρελάνει

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η διάθεσή μας είναι στα ύψη. Ήδη σκεφτόμαστε την άδειά μας και τις ανέμελες στιγμές που θα περάσουμε σε κάποιο ελληνικό νησί. Εκτός όμως από ανεμελιά και όρεξη για βόλτες, τώρα τελευταία μας έχει έρθει και έντονη επιθυμία για... ανανέωση! Το σημαντικότερο αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το ρολόι.

Καλοκαίρι σημαίνει έντονα παιχνιδιάρικα χρώματα. Μας το ζητήσατε κι εμείς φυσικά δε θα μπορούσαμε να σας χαλάσουμε το χατίρι. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς stylish ρολόγια για όλα τα γούστα.

Αγαπημένη μας επιλογή δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από τα ρολόγια FERENDI. Άψογος σχεδιασμός, πολύ καλές τιμές και αμέτρητα χρώματα. Τα καλοκαιρινά σχέδια θα σας ξετρελάνουν. Κοραλί, γαλάζιο, ροζ, λιλά, μπεζ... δε θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.

Από το πρωί ως το βράδυ, στο γραφείο αλλά και στη βόλτα, τα ρολόγια Ferendi μας συντροφεύουν πάντα με... στυλ! H ζωή αλλάζει: χαρές, προβλήματα, έρωτες, καθημερινότητα, ταξίδια, δουλειά, όλα μετράνε διαφορετικά με ένα FEREΝDI στον καρπό. Δώσε στον εαυτό σου, αυτό που πραγματικά αξίζει, εκείνο που έχει ανάγκη.

Δείτε στην παραπάνω gallery τα τέλεια σχέδια και διαλέξτε ποιο ή μάλλον ποια θα κάνετε δικά σας! Εμείς δε βγάζουμε από πάνω μας το λιλά. Ταιριάζει τέλεια με τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Και μην ξεχνάτε: με τα ρολόγια FERENDI μετράμε διαφορετικά. Δοκιμάστε τα!