Στυλ, πάθος, διαχρονικότητα: Τα νέα ρολόγια Visetti θα γίνουν το αγαπημένο σου κόσμημα

Στυλ, πάθος, διαχρονικότητα: Τα νέα ρολόγια Visetti θα γίνουν το αγαπημένο σου κόσμημα

Η νέα συλλογή είναι εδώ για να ενθουσιάσει.

Το ρολόι είναι ένα κομμάτι που φοράς όσο κανένα άλλο, τόσο για την πρακτικότητά του όσο και για τον μοναδικό τρόπο που στολίζει το χέρι σου. Για αυτό και όταν έρθει η στιγμή, θα πρέπει να διαλέξεις ένα ξεχωριστό ρολόι που θα γίνει κομμάτι το εαυτού σου.

Η εταιρία Visetti δημιουργεί κοσμήματα και ρολόγια αντλώντας έμπνευση από την ικανοποίηση, τη χαρά, την ευτυχία και την αίσθηση της εκπλήρωσης που νιώθουμε όταν κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας ή σε κάποιον που αγαπάμε.

Έτσι και για την νέα της σειρά συνδύασε το αδιάλειπτο πάθος και τη δύναμη της συγκίνησης για να δημιουργήσει ρολόγια όχι μόνο διαχρονικού χαρακτήρα αλλά και μοναδικού στυλ που κάθε fashionista πρέπει να έχει στη συλλογή της. Τα νέα ρολόγια Visetti είναι το καθένα μια ξεκάθαρη δήλωση αίγλης για τους λάτρεις της μόδας και τους βοηθούν να αποκαλύψουν το χαρακτήρα τους και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και σχεδίων.

Τα Visetti δεν είναι απλά ρολόγια, είναι ένας τρόπος σκέψης, ένας τρόπος επικοινωνίας, ένας τρόπος να είσαι ο εαυτός σου κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Δείτε τις σειρές Bolero, Charlotte και Gravity στη photo gallery και επισκεφθείτε το www.visetti.com για περισσότερες πληροφορίες.