#NYFW: Sleek αλογοουρές και Barbie ροζ κραγιόν στην πασαρέλα του Christian Siriano

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#NYFW: Sleek αλογοουρές και Barbie ροζ κραγιόν στην πασαρέλα του Christian Siriano

Τόσο οι δημιουργίες όσο το μακιγιάζ και τα μαλλιά στην πασαρέλα του σχεδιαστή, έμοιαζαν βγαλμένα από comic

Η σεζόν Fall/Winter 2020 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τους makeup artists και hairstylists να δουλεύουν πυρετωδώς στα backstage. Κάθε χτένισμα και κάθε μακιγιάζ βλέπεις, είναι μία μικρή «παράγραφος» στην ιστορία που διηγείται η κάθε collection. Η «ιστορία» του Christian Siriano για αυτή τη σεζόν έμοιαζε βγαλμένη από κόμικ ενώ το beauty look είχε ξεκάθαρες Harley Quinn αναφορές. Είδαμε sleek αλογοουρές με χρωματιστά extensions, φωτεινά ροζ κραγιόν, grunge eyeliners και cute but deadly καρδούλες στα μάγουλα των μοντέλων.



Πιο συγκεκριμένα, η makeup artist της Maybelline New York, Erin Parsons χρησιμοποίησε Το Hyper Precise Eyeliner της Maybelline New York στα μάτια αλλά και τα μάγουλα των μοντέλων ενώ στα χείλη, το κραγιόν που χρησιμοποίησε ήταν το φωτεινό Super Stay Matte Ink στην απόχρωση Creator.


https://www.instagram.com/p/B8P0D3iBGDp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα μαλλιά, η hairstylist Justine Marjan χρησιμοποίησε προϊόντα Tresemmé για να δημιουργήσει τις super sleek αλογοουρές με τα εντυπωσιακά, χρωματιστά extensions. Το πρώτο βήμα ήταν να περάσει το Tresemmé Extra Hold ζελέ στη ρίζα των μοντέλων και να χτενίσει προς τα πίσω στερεώνοντας με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά του μοντέλου μαζί με τα extensions.



Το δεύτερο βήμα ήταν να ισιώσει με πρέσα την αλογοουρά (μαζί με τα χρωματιστά extensions) για να της δώσει λεία υφή και λάμψη.



Η τελευταία πινελιά ήταν το Tresemmé Soft Styling Smooth Spray το οποίο –όπως εξηγεί η ίδια- είναι το μυστικό για να παραμένουν τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά, όπως δηλαδή τα είδαμε να παρελαύνουν στο catwalk.



Το αποτέλεσμα ήταν από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και στην παρακάτω Gallery θα δεις τα looks ολοκληρωμένα αλλά και την μοναδική Coco Rocha που έκλεψε την παρα΄σταση, ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε…

Διάβασε ακόμα: Stay tuned:Tresemme x NYFW