Barely there μακιγιάζ με ροδαλά μάγουλα και χείλη στην πασαρέλα του οίκου Zimmermann

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Barely there μακιγιάζ με ροδαλά μάγουλα και χείλη στην πασαρέλα του οίκου Zimmermann

Oι artists της Bobbi Brown δημιούργησαν ένα fresh μακιγιάζ με fun διάθεση και κολακευτικά χρώματα

Statement eyeliner looks, ομπρέ χείλη, σβησμένα «φρύδια»… Υπάρχουν κάποια μακιγιάζ που είναι εντυπωσιακά αλλά η θέση τους είναι στην πασαρέλα και όχι στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν όμως και κάποια μακιγιάζ κολακευτικά και διακριτικά που είναι ιδανικά για όλες τις ημέρες ή και τις νύχτες μας. Ένα από αυτά ήταν και το μακιγιάζ που δημιούργησαν οι artists της Bobbi Brown για το show του οίκου Zimmermann. Οι δημιουργίες της Nicky Zimermann για την κολεξιόν FW 20 είχαν boho αναφορές, διασκεδαστικά prints & patterns και έτσι, το μακιγιάζ στο οποίο κατέληξε η ομάδα της Bobbi Brown ήταν ένα low key, ροδαλό look με διακριτικές λάμψεις και ελάχιστη μάσκαρα που μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

IMG 3717

Ο Σωτήρης Λάμπρου, makeup artist της Bobbi Brown μας είπε τις λεπτομέρειες.

Η επιδερμίδα προετοιμάστηκε με την σούπερ ενυδατική Hydrating Face Cream και αμέσως μετά ακολούθησε η Vitamin Enriched Face Base για να δημιουργηθεί μία τέλεια βάση που θα υποδεχτεί το μακιγιάζ.

1

Στην επιδερμίδα, ο Σωτήρης πέρασε το Skin Foundation Stick και το Intensive Skin Serum Foundation ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μοντέλου, χρησιμοποιώντας το πινέλο Full Coverage Face Brush. Είναι τόσο μεγάλο όσο χρειάζεται για να προσφέρει τέλεια, seamless κάλυψη. Για να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα στη θέση του, πέρασε λίγη από την Sheer Finish Pressed Powder.

2

Στα μάτια, το πρώτο βήμα ήταν ο σχηματισμός και το γέμισμα των φρυδιών με το Long-Wear Brow Pencil στην απόχρωση που απαιτούσε η παλέτα του κάθε μοντέλου ενώ η μάσκαρα Natural Brow Shaper & Hair Touch Up, ήταν η τελευταία πινελιά του brow look.

3

‘Έπειτα, τα βλέφαρα χρωματίστηκαν με τη σκιά σε μορφή στικ Long-Wear Cream Shadow Stick στην απόχρωση Τruffle. Είναι ένα ιριδίζον, σαμπανιζέ χρώμα που δίνει διακριτική λάμψη και κάνει το βλέμμα μοναδικά ξεκούραστο.

4

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης πέρασε λίγο από το μαύρο Long-Wear Eye Pencil κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων με το λεπτό Smokey Eye Liner Brush για αποτέλεσμα ακριβείας. Το look των ματιών ολοκληρώθηκε με λίγη από τη No Smudge Mascara.

5

Στα χείλη, οι αποχρώσεις ήταν γήινες με το Lip Gloss στην απόχρωση Bluff να πρωταγωνιστεί δίνοντας ένα ζουμερό αποτέλεσμα με διακριτική λάμψη που ταιριάζει σε κάθε εποχή.

lip gloss bluff copy

Στα μάγουλα, χρησιμοποιήθηκαν τρεις αποχρώσεις Blush, οι Peony, Tawny και Pale Pink ανάλογα με το χρώμα του κάθε μοντέλου και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

7 copy

Εκείνο που μας άρεσε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αφενός το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει και πόσο κολακευτικές είναι οι αποχρώσεις του. Όχι, δεν θα περιμένουμε ως τον επόμενο χειμώνα για να το αντιγράψουμε, θα το φορέσουμε από τώρα ως και το καλοκαίρι.