Street style εμφανίσεις από τους δρόμους της Νέας Υόρκης: Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις

Έβελυν Καζαντζόγλου
Street style εμφανίσεις από τους δρόμους της Νέας Υόρκης: Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις

Outfits που θα λατρέψεις και θα θες να τα φορέσεις και εσύ στους δρόμους της πόλης. 

Ήρθε η ώρα να εμπνευστούμε, να πειραματιστούμε και να ξεθάψουμε παλιά μας ρούχα από την ντουλάπα μας ή της μαμάς μας ακόμα καλύτερα.

Περπατήσαμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τις double D queenettes, Διονυσία και Δέσποινα και αποθεώσαμε τις εμφανίσεις γνωστών και αγνώστων κοριτσιών και όχι μόνο. Ο Άγγελος ήταν εκεί να απαθανατίσει τις πιο stylish στιγμές τους.

Bringing sexy back and super stylish I might say... vetements και κόκκινα! Μήπως είναι τέλεια ιδέα για Αγίου Βαλεντίνου dinner (ακόμα και αν αποφασίσεις να βγεις με τις φίλες σου); Yes yes yes!

Η Tezza (διάσημη blogger) ξέρει από καλές φωτογραφίες, αλλά ξέρει και από στυλ. Φοράει χρώμα που είναι φοβερή τάση φέτος. Αν δεν φυσούσε τόσο εκείνη την ημέρα θα την ήθελα και χωρίς το μαύρο το παλτό αλλά την αγαπώ που ακόμα υποστηρίζει τον μικρό φακό στα γυαλιά, αν και η τάση φέτος επιτάσσει oversized sunnies.

Προχωράμε ίσως στην εμφάνιση που έπαιξε στο τοπ 10 των ημερών, αφού είχε πιάσει για τα καλά τον παλμό των ημερών. Έπαιξε με το χρώμα της χρονιάς από την Pantone και πρόσθεσε ένα φόρεμα χαρούμενο. Τέλειο tough η Bottega Veneta handbag που ονειρευόμαστε. Το χρώμα στην τσάντα είναι must για φέτος. Σημειώστε το!

Street style χωρίς jean είναι σαν ψωμί χωρίς βούτυρο. Πάντα «παίζει» το jean σε διάφορες παραλλαγές και για αυτό μας κρατάει πάντα το ενδιαφέρον. Classy and chic με μπεζ/ταμπά λεπτομέρειες. Φοριέται μέχρι και σε βραδινή έξοδο με ένα πιο βραδινό τοπ. Just fabulous

Couple goals alert! Αν έχετε διάθεση/ χρόνο/ κουράγιο να ντύνεστε στην ίδια χρωματική παλέτα, να μια ιδέα. Λατρεύω την μονοχρωμία απλά ελπίζω μόνο η γούνα να μην είναι αληθινή.

Μήπως να σας δείξω και ένα απλό αλλά σύγχρονος stylish look που όλες μπορούμε να κάνουμε; Είπατε ναι; yeeey! Παλτό καρό, jean, μπότα από πάνω( ή και από μέσα) , πλεκτό ζιβάγκο (λατρεμένο) και χαμόγελο. Είναι το πιο εύκολο look που μπορεί να μας πάει από το πρωί στο γραφείο μέχρι και early drinks με τις φίλες μας.

PHOTO CREDITS: Άγγελος Ποταμιανός

#NYFW DAY 5: Μέσα στα shows των Sally LaPointe και Cynthia Rowley

Suit me up @NYFW: Τα κομμάτια κλειδιά για τις εμφανίσεις μου στα shows

#NYFW DAY 6: Βρεθήκαμε στα shows των Prabal Gurung και Christian Cowan