#LFW: Το σοφιστικέ sexiness της Victoria Beckham «κατέκτησε» το Λονδίνο

Διονυσία Καλαποθαράκου
#LFW: Το σοφιστικέ sexiness της Victoria Beckham «κατέκτησε» το Λονδίνο

Γεωμετρικές γραμμές, dark μονοχρωμίες αλλά και preppy καρό σε μία συλλογή που θα θέλαμε να δούμε ολόκληρη κρεμασμένη στην ντουλάπα μας.

Το Banqueting House, είναι ένα από τα πιο γνωστά παλάτια του Westminster και ένα άψογο δείγμα Παλλαδιανής αρχιτεκτονικής. Η μεγαλοπρέπεια του και το επιβλητικό ύφος του ήταν το κατάλληλο «background» για να «στηθεί» το show της Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου που μόλις ξεκίνησε. Η σχεδιάστρια παρουσίασε για τη σεζόν F/W 2020-2021 μία collection «κατάλληλη για το catwalk αλλά ταυτόχρονα με κομμάτια που όλες θέλουμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας, αυτό ήταν το πραγματικό στοίχημα για εμένα», δήλωσε η Victoria. Φουσκωτά μανίκια, ολόσωμες φόρμες ντεκολτέ σε αφηρημένα κυκλικά σχέδια, γεωμετρικό design και πλεκτά με αριστοτεχνικό φινίρισμα, έδιναν μία αίσθηση πολυτέλειας και sophistication ακόμα και στο πιο μινιμαλιστικό look. Τα «μικρά μαύρα φορέματα» της fashion designer ήταν διακοσμημένα με μεταλλικές, 70s inspired ζώνες (ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ και το show) και εντυπωσιακά cleavages.

https://www.instagram.com/p/B8oj_70Je8m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O στόχος της Victoria, το να παρουσιάσει δηλαδή στο κοινό διαχρονικά κομψά και ταυτόχρονα cool κομμάτια, επιτευχθεί στο 100% . Ήταν εξαιρετικό δύσκολο να βρεις μέσα σε αυτή τη συλλογή, που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, έστω και ένα κομμάτι τόσο extravagant που να μην μπορεί να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας σου και αυτό δεν είναι μόνο καλλιτεχνική, αλλά και εμπορική επιτυχία. Kαι για μία πρώην Posh Girl, και τα δύο είναι εξίσου συμαντικά.
Δες επίσης: Street style εμφανίσεις από τους δρόμους της Νέας Υόρκης: Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις