#MFW: O Emilio Pucci μας έκανε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα μονοχρωματικά σύνολα

Έβελυν Καζαντζόγλου
#MFW: O Emilio Pucci μας έκανε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα μονοχρωματικά σύνολα

Και να επενδύσουμε σε bold colors, ψυχεδελικά prints και πέρλες, πολλές πέρλες!

DSC 4317

Σε ένα σόου που πραγματοποιήθηκε χθες στην καρδιά του Μιλάνου κοντά στο atelier του, λίγο μετά το show της Μax Mara, περίμενα πως θα είναι λίγο ήσυχα τα πράγματα. Σκέφτηκα εγώ «που να προλάβουν να έρθουν όλοι»; Κι όμως όχι μόνο πρόλαβαν, όλοι οι καλεσμένοι είχαν βάλει τα αγαπημένα τους Pucci, οι A-listers, σε ένα μικρό χώρο που δεν χωρούσε παρά πολύ κόσμο, αλλά δεν υπήρχε άγνωστος μέσα σε αυτήν την αίθουσα.

Ο χώρος πλημμύρισε με χρώμα και έναν ανανεωμένο Pucci σε συνεργασία με Κoche και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

DSC 4346

Λάτρεψα τα γυαλιά ηλίου, τα prints και τα παλτό. O Pucci πάντα μας πρότεινε να τολμάμε με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς και δεν ξέφυγε ούτε τώρα, στη συλλογή του για τη σεζόν F/W 2020-2021, από αυτή τη νοοτροπία. Πιστεύω πως είναι ακριβώς «μέσα στο πνεύμα» της εποχής και μας έβαλε για τα καλά στο ανοιξιάτικο mood χωρίς να υπερβάλει. Α! Μην ξεχάσω τις πέρλες! Συνδυάζοντάς τες με έναν απροσδόκητο τρόπο, κατάφερε να μας κάνει να θέλουμε να ξεθάψουμε ότι πέρλα μας έχει μείνει από παλιότερες γενιές και να την απογειώσουμε φορώντας την με παστέλ σύνολα.

DSC 4320

Ένα show που κυριολεκτικά μας πλημμύρισε χρώμα και μας έκανε να θέλουμε να ντυνόμαστε (και να σκεφτόμαστε!) πιο «φωτεινά».
Δες επίσης: #ΜFW: To fashion show του Οίκου Moncler ήταν μία ωδή στο chic athleisure στυλ