#MFW: Βρέθηκα backstage με την MAC στο show Pucci x Koche και είδα το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Άννα Πρέλεβιτς
#MFW: Βρέθηκα backstage με την MAC στο show Pucci x Koche και είδα το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Mία fashion εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους (τους αναλύω όλους παρακάτω)!

Το έζησα ΚΑΙ αυτό!
Emilio Pucci κυρίες και κύριοι .. η μάλλον Pucci σε συνεργασία με Koche. Πόσο μου άρεσε που φέτος στα fashion week είδαμε αρκετές συνεργασίες μεγάλων σπουδαίων σχεδιαστών. Φυσικά και τρύπωσα πάλι backstage με την MAC ως Queenette και οφείλω να παραδεχτώ πως ήταν το αγαπημένο μου backstage από το φετινό fashion week.
1. Οι προετοιμασίες πραγματοποιήθηκαν σε ΥΠΕΡΟΧΟ location (στα κεντρικά γραφεία του Emilio Pucci) στην καρδιά του Μιλάνο σε ένα κτήριο που έμοιαζε με παλάτι.

71161120 1256 418F 9BEF 378B875E3020
IMG 0310


2. Πολύ όμορφα makeup looks από την MAC Cosmetics. Αυτή τη φορά ήταν περισσότερο του στυλ μου γιατί είναι κάτι που ήδη κάνω στην καθημερινότητα μου. Δύο make up looks είδαμε .. ένα smokey eye και απαλό κραγιόν και ένα με "clean" βλέμμα, σχεδόν άβαφτο, που έδινε έμφαση μόνο στα χείλη με ένα σκούρο κραγιόν.
3. Τρελαίνομαι για το hairlook που επικράτησε στην πασαρέλα.
4. Εκτός από τον ήχο από τα πιστολάκια, αυτή η αναμενόμενη φασαρία, αυτός ο αναμενόμενος πανικός που επικρατεί σε όλα τα shows (ακόμα και στην Ελλάδα) δεν υπήρχε! 'Ολα κυλούσαν όμορφα, ήρεμα, αρμονικά, σαν να ετοιμάζονταν τα κορίτσια να βγουν για ποτό με τις φίλες τους και όχι σε fashion show του Pucci. Μαγικό!

Επίλογος
Επειδή το show του Pucci ήταν το τελεύταιο που παρακολούθησα (αυτή τη στιγμή δυστυχώς γράφω το άρθρο από το σπίτι μου στην Αθήνα και όχι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου όπως έκανα με τα υπόλοιπα) θέλω να επισημάνω αυτό που πραγματικά θα μου "μείνει" από αυτή την εμπειρία.
Είναι πολύ σπουδαίο να βλέπεις από κοντά top models, top σχεδιαστές, top μακιγιέρ + hair stylists, ανθρώπους καταξιωμένους και σταρ τεράστιου βεληνεκούς να συμπεριφέρονται με επαγγελματισμό και ευγένεια. Αλήθεια με έκανε να αναρωτηθώ γιατί δεν βλέπουμε αυτές τις συμπεριφορές όχι μόνο στην δική μας χώρα αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες όπου υπάρχουν οι εγχώριοι σταρ. Αλλά αυτή είναι μία κουβέντα που ίσως να την κάνουμε κάποια άλλη στιγμή.
Ευχαριστώ για την παρέα σας σε αυτό το πολύ όμορφο «Fashion Week-ταξίδι» ελπίζω και εσείς να περάσατε όμορφα μαζί μας!
'Αννα

IMG 0312