#PFW: Rick Owens makes me wanna scream

Έβελυν Καζαντζόγλου
#PFW: Rick Owens makes me wanna scream

Αυτή η Πέμπτη δεν ήταν σαν όλες τις άλλες. Ήταν μια Πέμπτη στο Παρίσι, ήταν μια Πέμπτη στο fashion week , ήταν μια Πέμπτη στο Palais de Tokyo, μια Πέμπτη αφιερωμένη στον Rick Owens για εμένα. Ο σχεδιαστής που μπορεί να μην είναι 100% το style μου ή το style σου, αλλά σου εγγυάται πως θα σου ανοίξει το μυαλό να πας το ντύσιμό σου ένα βήμα παραπέρα. Αυτό νιώθω κάθε φορά μαζί του.

Τι είδαμε στο σόου;

Μεγάλους ώμους, μεγαλύτερους ώμους και ακόμα πιο μεγάλους ώμους. Είδαμε το μπουφάν να αποκτά μια αέρινη αίσθηση, είδαμε το sexy long dress με το μεγάλο σκίσιμο στο πόδι να μεταμορφώνεται σε ένα ροκ κομμάτι και φυσικά ένα δυναμικό σόου, με όλο τον κόσμο της μόδας να κατακλύζει το Palais de Tokyo, με ανατρεπτικά outfits.

IMG 4006

Απ’ έξω;

Άπειροι φωτογράφοι να περιμένουν πώς και πώς μέσα το κρύο τους σταρς και όχι μόνο που πήγαν να απολαύσουν τον Rick Owens.

Στο backstage ;

Εγώ να σας τα πω... αφού τα είδα και τα έζησα όλα. Μοντέλα εκκεντρικά, με ακόμα πιο εκκεντρικά μεγάλα μαλλιά και μια Mac cosmetics που ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να φέρει το balance σε όλη αυτήν την υπέροχη υπερβολή. Natural! Φυσικό, τέλειο μακιγιάζ από τον make up artist Karim Rahman. Καθαρό δέρμα, με ελάχιστα προϊόντα, προσεκτικά τοποθετημένα και έντονα ζυγωματικά. Πιστεύω πως μέχρι τώρα έχουμε όλες καταλάβει για τα καλά πως το σημαντικότερο μακιγιάζ που πρέπει να μάθουμε για φέτος είναι το natural make up.

Adjustments 1
IMG 3894

Ο γνωστός make up artist της Mac μου αποκάλυψε πως το natural μακιγιάζ δεν είναι δύσκολο. Είναι το πιο εύκολο πράγμα, αρκεί να έχουμε τη διάθεση να μάθουμε τα χαρακτηριστικά του δικού μας προσώπου και τις ανάγκες αυτού ,από εκεί και πέρα είναι 5 λεπτά υπόθεση. Oπότε κορίτσια... ανακαλύψτε την ομορφιά σας!

Lesson learned

From Paris with love

Evelyn

Guy Laroche Paris : Ο οίκος που φέρνει ξανά την κομψότητα στο προσκήνιο