#PFW Day 4: O Lutz Huelle δημιούργησε μία συλλογή με όλα «τα αγαπημένα μας κομμάτια»

Διονυσία Καλαποθαράκου
#PFW Day 4: O Lutz Huelle δημιούργησε μία συλλογή με όλα «τα αγαπημένα μας κομμάτια»

Και αυτό δεν έγινε τυχαία, αντιθέτως βασίστηκε στην πεποίθηση του σχεδιαστή πως «όλοι μπορεί να έχουμε στην ντουλάπα μας δέκα ρούχα αλλά πάντα φοράμε κάποια συγκεκριμένα».

IMG 0604
IMG 0638 copy
IMG 0625 copy

«Όταν θέλησα να σχεδιάσω αυτήν την συλλογή μου για τον επόμενο χειμώνα ανέτρεξα στις έξι προηγούμενες. Σε κάθε μία από αυτές έβρισκα αγαπημένα μου κομμάτια. Αυτό με οδήγησε στο να μεταφέρω αυτήν την πεποίθηση ‘πως όλοι έχουμε αγαπημένα ρούχα’ στην collection F/W 2020-21», τάδε έφη Lutz Huelle.

O fashion designer που παρακολουθήσαμε σήμερα το show του από κοντά -γινόταν σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Palais de Tokio στο νούμερο 13 της Avenue du President Wilson- χώρισε την εμμονή μας να φοράμε 5 συγκεκριμένα ρούχα, από τα δεκάδες που έχουμε στην ντουλάπα μας, σε μία συλλογή γεμάτη με ρούχα που έχουν σκοπό να φορεθούν ξανά και ξανά. Έχουν σκοπό να γίνουν «τα αγαπημένα» κάθε γυναίκας που θα τα εντάξει στην γκαρνταρόμπα της.

Denim parkas συνδυασμένα με tops και παντελόνια από παγιέτες, καρό κοστούμια με ασορτί κάπες, φούξια σετ, σατέν πουκάμισα με loose παντελόνες στον «so hot right now» color blocked συνδυασμό του καφέ με το φούξια, είναι μερικές από τις προτάσεις, τις «αγαπημένες« προτάσεις του Luzt για τον επόμενο χειμώνα. Κομμάτια που όλες θα μπορούσαμε -και θα θέλαμε πολύ- να φορέσουμε ακόμα και με ένα λευκό T-shirt από μέσα και ένα ζευγάρι ulgy sneakers από κάτω.

Η χρηστικότητα, αλλά και η κομψότητα των ρούχων του Οίκου Huelle, τονίστηκε ακόμα περισσότερο με το μακιγιάζ που επιμελήθηκε η ομάδα της MAC με επικεφαλή Key Artist τον Τerry Barber. Χρυσές σκιές, τονισμένα ζυγωματικά και nude αποχρώσεις στα χείλη, βοηθούσαν τα μοντέλα να «παίξουν» με το βλέμμα τους κάνοντας τις δημιουργίες του Lutz να φαίνονται ακόμα πιο «ποθητές», έτοιμες να κερδίσουν μία παντοτινή θέση στην καρδιά όποιας γυναίκας τα επιλέξει.
Δες επίσης: #PFW Day 3: H Ann Demeulemeester πιστεύει ακόμα στα παραμύθια, στα ξωτικά και στις νεράιδες