PFW: Ένα sportmax girl είναι πάντα μέσα στη μόδα

Έβελυν Καζαντζόγλου
PFW: Ένα sportmax girl είναι πάντα μέσα στη μόδα

Ένα υπέροχο βιβλίο μισού αιώνα μόδας μάς ταξιδεύει στον χρόνο.


Hiii girls και καλό μήνα always in style.



Ο μήνας μόδας στο Παρίσι έχει πολλά και διαφορετικά πράγματα, δεν βαριέσαι ποτέ. Ένα από αυτά ήταν η παρουσίαση βιβλίου της Sportmax. Η sportmax η «μικρή αδερφή» της max mara γιορτάζει 5 δεκαετίες στον χώρο της μόδας ή αλλιώς 50 ολόκληρα χρόνια που μας κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Ένα βιβλίο που παρουσιάστηκε σε ένα private cocktail event στο Παρίσι στη rue de saint peres, με κόσμο που αγαπάει το μπραντ και φυσικά γνωστούς influencers. Σε αυτό το event είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την runway collection της sportmax που παρουσιάστηκε πρόσφατα και όπως μας εξήγησαν η συγκεκριμένη collection εξαντλείται συνήθως σε 10 με 15 μέρες. Για την ιστορία να σας πω, πως ερωτεύτηκα της δερμάτινες λεπτομέρειες και τα καπέλα. Ίσως είμαι πιο sportmax girl από ποτέ.

Πάμε όμως στα δικά μας.


Evelin Kazantzoglou pfw4 copy



Αυτό το βιβλίο ξεφυλλίζοντας το, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στον χρόνο και να ανακαλύψουμε την ιστορία της μόδας, τις κοινωνικές αλλαγές και μια καθημερινή «ποίηση» όπως την αποκαλούν σε κάθε σχέδιο που δημιουργήθηκε. Θα δούμε φωτογραφίσεις με τη Yasmin lê bon και φυσικά την Carla bruni μεταξύ άλλων πριν γίνουν πασίγνωστα ονόματα που όλοι αγαπήσαμε. Την δουλειά των φωτογράφων Peter Lindbergh, David Sims και πολλών άλλων. Ένα υπέροχο βιβλίο μισού αιώνα μόδας που σίγουρα έχει ενδιαφέρον να το έχουμε πάνω στο τραπέζι μας.



Evelin Kazantzoglou pfw6




Αν αναρωτιέστε πώς θα το κουβαλήσω Αθήνα, σας λέω με μεγάλη βεβαιότητα πως θα κάνω μπράτσα αφού θα το πάρω στο χέρι στο αεροδρόμιο και λογικά θα το ξεφυλλίσω στο αεροπλάνο... 3 ώρες πτήσης είναι αυτές.