#LFW: O Οίκος Coach παρουσίασε μία multi culti συλλογή με τη βοήθεια των διάσημων «οπαδών» του

Διονυσία Καλαποθαράκου
#LFW: O Οίκος Coach παρουσίασε μία multi culti συλλογή με τη βοήθεια των διάσημων «οπαδών» του

Η Debbie Harry, η Kate Moss και ο Cole Sprouse πόζαρα στον φακό του Juregen Teller για τη νέα συλλογή του brand, S/S 2021.

Το μήνυμα είναι απλό και οι αποδέκτες του πολλοί: Η μόδα την επόμενη άνοιξη θα είναι συνειδητοποιημένη, ενωτική, θα έχει κοινωνική συνείδηση και παν-οικουμενικό χαρακτήρα. Και αυτό το μήνυμα ο Creative Director του Οίκου Coach, Stuart Vevers, το πέρασε μέσα από την παρουσίαση της συλλογής του για τη σεζόν S/S 2021, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Αντί να περιορίσει τα μοντέλα σε μία στατική, κλειστοφοβική φωτογράφιση ή να τα βάλει να περπατήσουν στα «άδεια» Spring Studios, ο Vevers επιστράτευσε τον φωτογραφικό φακό του διάσημου φωτογράφου μόδας Juregen Teller και απαθανάτισε τα πιο διάσημα «μέλη της οικογένειας» της Coach –aka Kaia Gerber, Kate Moss ακόμα και την Debbie Harry, την εμβληματική τραγουδίστρια των «Blondie»- σε διάφορες γωνίες της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Los Angeles ακόμα και του Τόκιου.

https://www.instagram.com/p/CFcVyLRA8I3

Τα «μοντέλα» στεκόντουσαν στο δάσος, ήταν ανεβασμένα πάνω σε παγκάκια στο κέντρο κάποιας πολυσύχναστης πλατείας, ψώνιζαν στο μανάβικο, έκανα δηλαδή πράγματα που ένωναν το φυσικό με το αστικό περιβάλλον και που όλοι λίγο-πολύ θα κάναμε την περίοδο του lockdown. Και αυτός δεν ήταν ο μόνος τρόπος που αποτύπωσε ο Vevers το ενωτικό μήνυμα της μόδας. Τα ίδια τα σύνολα αποτελούνταν από πολλά αξεσουάρ και statement κομμάτια παλαιότερων συλλογών. Η Kate Moss φορούσε το παλτό «Basquiat» από την περσινή, καλοκαιρινή Coach collection, η Kaia Gerber ένα παστέλ φόρεμα από τη σεζόν S/S 2018 και το layering των outfits ήταν τόσο city friendly και «ακομπλεξάριστο» που επέτρεπε στoν Οίκο Coach να συνδυάσει corporate καπαρντίνες, vintage-inspired φορέματα και

https://www.instagram.com/p/CFaWkCDgEkK

Mε σύνθημα το #coachforever το βρετανικό Fashion House, μέσα από αυτή την μίξη στην ηλικία των μοντέλων, στα τοπία της φωτογράφισης, ακόμα και στη χρονολογία των κομματιών που αποτελούσαν τα σύνολα, επέλεξε να δείξει πως η κομψότητα δεν πηγάζει μόνο μέσα από την πρωτοπορία αλλά και από την πολυπολιτισμικότητα. Και αυτή η «ένωση» είναι που κάνει τη μόδα της επόμενης σεζόν, διαχρονική. Την κάνει να κρατάει «για πάντα».
Δες επίσης: H Kate Middleton ντύθηκε ακριβώς σαν την Πριγκίπισσα Diana στα 80s