Ο Οίκος Fendi παρουσίασε την πιο ρετρό εκδοχή του κλασικού up-do

Μαρία Ροδίτη
Ο Οίκος Fendi παρουσίασε την πιο ρετρό εκδοχή του κλασικού up-do

Το Fendi roll είναι το χτένισμα που θα μας απασχολήσει την ερχόμενη άνοιξη!

Μπορεί οι Εβδομάδες Μόδας να πραγματοποιήθηκαν αυτόν τον Σεπτέμβρη υπό νέο καθεστώς, άλλες κεκλεισμένων των θυρών και άλλες σε digital μορφή, όμως και πάλι μας γέμισαν έμπνευση για τα hair looks που θα δοκιμάσουμε τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Η τάση που μας έκανε περισσότερο από όλες εντύπωση ήταν μία και ανήκει στον Οίκο Fendi. Ο λόγος για το... Fendi roll. Την πιο ανανεωμένη και stylish εκδοχή του κλασικού up do, που παρουσίασε ο ιταλικός Οίκος στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Όπως θα δεις παρακάτω, αλλά και στην gallery, πρόκειται για ένα χτένισμα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει σε πολλούς γάμους και red carpet εμφανίσεις την επόμενη χρονιά. Τι είναι, όμως, ακριβώς αυτό το hairstyle; Το Fendi roll είναι ένα sleek up do, το οποίο ξεκινά με χωρίστρα στη μέση και καταλήγει σε μπούκλες, οι οποίες δημιουργούν rolls και στερεώνονται στη βάση του αυχένα.

https://www.instagram.com/p/CFe0qfvn-5-

Πίσω από αυτό το ultra chic χτένισμα βρίσκονται τα μαγικά χέρια του hairstylist, Sam McKnight, ο οποίος εμπνεύστηκε αυτά τα 30’s rolls σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. «Υπήρχαν κάθε είδους συνδυασμοί. Η αρχική έμπνευση ήταν μια φωτογραφία της ηθοποιού Merle Oberon από τη δεκαετία του 1930, αλλά με το βλέμμα μιας σύγχρονης γυναίκας. Πρόκειται για ένα χτένισμα αυστηρό, αλλά αιθέριο, ρετρό αλλά μοντέρνο», δήλωσε ο McKnight για το δημιούργημά του.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς μόνη σου να πετύχεις αυτό το διαφορετικό, αλλά κομψό χτένισμα, ευτυχώς ο hairstylist του Οίκου Fendi έχει εξηγήσει τη μέθοδο. Αρχικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια πομάδα για τα μαλλιά για να δημιουργήσεις το sleek αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε στην πασαρέλα του Fashion House. Έπειτα, άπλωσε ένα balm για να δώσεις λάμψη στα μαλλιά και να περιορίσεις το φριζάρισμα και τέλος δημιούργησε τα rolls. Προσοχή! Μην ξεχάσεις να ψεκάσεις με λακ για να έχει το χτένισμά σου μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια.

Διάβασε ακόμα: Το νέο χρώμα μαλλιών της Meghan Markle είναι μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο