Το νέο χρώμα μαλλιών της Meghan Markle είναι μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Το νέο χρώμα μαλλιών της Meghan Markle είναι μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο

Η Meghan έχει πλέον cinnamon highlights!

Τη Meghan Markle γνωρίσαμε με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά ως σύντροφο και σύζυγο του Πρίγκιπα Harry και έτσι την ξέραμε μέχρι και την ημέρα που αποφάσισε να τραβήξει τον δικό της δρόμο αποχωρώντας από το Παλάτι και μετακομίζοντας στην Αμερική με την οικογένειά της. Από τότε- πριν λίγους μήνες δηλαδή- μέχρι και σήμερα οι αλλαγές στη ζωή της και την εξωτερική της εμφάνιση διαδέχονται η μία την άλλη.

Αφού, λοιπόν, έκοψε σε layers τα μαλλιά της δίνοντας έξτρα όγκο και κίνηση στο κούρεμά της, μόλις πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα μεγαλύτερα hair color trends αυτού του φθινοπώρου. Η πρώην Δούκισσα του Sussex, όπως θα δεις αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο, έχει πλέον cinnamon highlights.

Η Meghan φαίνεται ότι θέλησε να ανοίξει το σκούρο καστανό χρώμα της με ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στο χρώμα της κανέλας, κυρίως δεξιά και αριστερά στους κροτάφους της. Πρόκειται για ένα πολύ ζεστό και λαχταριστό χρώμα, το οποίο φωτίζει υπέροχα το πρόσωπο της Meghan Markle και δίνει έναν αέρα ανανέωσης στο συνολικό look της.

cinnamon highlights

Και μιας και είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα hair color trends αυτής της σεζόν μπορείς κι εσύ να το δοκιμάσεις και να φρεσκάρεις το look σου. Αν, λοιπόν, είσαι μελαχρινή ή έχεις καστανά μαλλιά, μπορείς να δείξεις στον κομμωτή σου τα νέα μαλλιά της Meghan και να προσαρμόσετε μαζί στο χρώμα σου αυτό το φανταστικό hair color trend! Για δες το καλύτερα…

https://www.instagram.com/p/CFgHHtInRrK

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Το πιο εύκολο face scrub με κανέλα είναι αυτό!