Paris Fashion Week: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Paris Fashion Week: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Η ομορφιά στην πιο απλή της μορφή... 

Μπορεί να έχουν περάσει ήδη σχεδόν 8 μήνες από το ταξίδι μας στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας όμως εμάς μας φαίνεται σαν να ήταν μόλις χθες. Ενώ λοιπόν εμείς ονειροπολούμε το τελευταίο, εκτός συνόρων, ταξίδι μας η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι για τις κολεξιόν της επόμενης άνοιξης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής, τα looks που έχουμε δει είναι super elegant, κλασικά και απλά. Είτε με τονισμένα μάτια, είτε με τονισμένα χείλη, με μαλλιά επιμελώς ατημέλητα και πρακτικά, η ομορφιά μας δείχνει πως προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και πως δεν χρειαζόμαστε τελικά πολλά. Στο σύνολό τους λοιπόν, ως τώρα, τα looks που παρέλασαν στα Παριζιάνικα catwalks ήταν απλά αλλά το κάθε ένα είχε μία ιδιαιτερότητα και αυτή θα ανακαλύψεις παρακάτω.

Από τα άχρωμα φρύδια στην πασαρέλα του Giambattista Valli ως τις πεντακάθαρες επιδερμίδες που είδαμε στο show του οίκου Louis Vuitton, όλα τα looks που μας εντυπωσίασαν από τις πασαρέλες βρίσκονται σε μία gallery και σε προσκαλούμε να τα δεις από πολύ κοντά για να ανακαλύψεις τις ιδιαιτερότητές τους αλλά και το κοινό effortless ύφος τους... Όπως εμείς πριν μερικούς μήνες.

Παρατήρησε την απόχρωση του κλασσικού μεν, αλλά ιδιαίτερου κόκκινου στα χείλη των μοντέλων που περπάτησαν για τον οίκο Balmain. Δες τα σβησίματα στο απόλυτα μαύρο smoky look που είδαμε στον οίκο Chanel και παρατήρησε πως μερικά ταπεινά τσιμπιδάκια μπορούν να μεταμορφώσουν ένα χτένισμα σε έργο τέχνης.

Διάβασε ακόμα: #tbt Δες 20 Ελληνικές διαφημίσεις ομορφιάς που εμφανίζονταν στις εφημερίδες από το 1936 ως το 1965