TRESnyfw: Το χτένισμα στην πασαρέλα του Jason Wu ήταν μία ωδή στην… κανονικότητα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
TRESnyfw: Το χτένισμα στην πασαρέλα του Jason Wu ήταν μία ωδή στην… κανονικότητα

Με την βοήθεια του TRESemmé το χτένισμα των μοντέλων στο show του Jason Wu μπορείς να το κάνεις και εσύ.

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, το Queen.gr μαζί με το TRESemmé, βρισκόταν στα παρασκήνια των μεγαλύτερων shows στη Νέα Υόρκη και σου μετέφερε live τις τάσεις, τον παλμό, την ατμόσφαιρα, τη μαγεία του fashion week. Και φέτος το ίδιο κάνουμε! To πάθος και η αγάπη μας για τη μόδα και την ομορφιά δεν πτοείται από την πανδημία άλλωστε. Το αγαπημένο μας TRESemmé και φέτος μας «ταξίδεψε» στα παρασκήνια των μεγαλύτερων catwalks μόνο που η φετινή μας εμπειρία είναι… digital. Κάπως έτσι βρεθήκαμε να παρακολουθούμε τα μεσάνυχτα το μοναδικά γνώριμο show του Jason Wu από το σαλόνι μας αλλά και να μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα χτενίσματα που είδαμε. Γιατί γνώριμο; Γιατί ο Jason Wu δημιούργησε ένα γνώριμο σκηνικό, «γνώριμα» ρούχα και το TRESemmé επιμελήθηκε ένα χτένισμα που όλες μπορούμε να κάνουμε.

 W7I5348

Η πασαρέλα για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 21 του Jason Wu στήθκε σε μία παλιά άδεια αποθήκη στο SoHo της Νέας Υόρκης η οποία μεταμορφώθηκε σε παντοπωλείο της δεκαετίας του ’50. Ένα σκηνικό ζεστό και γνώριμο, που ξυπνά θετικές αναμνήσεις και μας κάνει να βλέπουμε με άλλη ματιά την –ανιαρή- πλέον καθημερινότητά μας. Δεν είναι κακή η κανονικότητα άλλωστε; Ο σχεδιαστής έκανε μερικά βήματα πίσω από τα φαντασμαγορικά shows και τα εξεζητημένα κομμάτια δημιουργώντας μία συλλογή υπέροχα φορέσιμη και ερωτεύσιμη την οποία συμπλήρωσε το TRESemmé και η TRESemmé NYFW Stylist, Lacy Redway.

 W7I5357

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα look το οποίο να είναι ευέλικτο αλλά παράλληλα να αναδεικνύει τη μοναδική υφή που έχουν τα μαλλιά της κάθε γυναίκας. Αυτή η freestyle αλογοουρά μπορεί να φορεθεί από κάθε γυναίκα και είναι το χτένισμα που σου επιτρέπει να έχεις περιποιημένα μαλλιά που δεν πέφτουν στο πρόσωπό σου ενώ νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις ό,τι σου επιφυλάσσει η μέρα» είπε χαρακτηριστικά για το χτένισμα που λατρέψαμε αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Μας αποκάλυψε τα βήματα για να την αντιγράψουμε και εμείς σαν TRES Queens και είναι πραγματικά ό, τι πιο εύκολο έχουμε κάνει. Κράτα σημειώσεις…

 W7I6115

Βήμα #1: Προετοίμασε τα μαλλιά σου με το θερμοπροστατευτικό σπρέι κατά του φριζαρίσματος Smooth & Shine Blow Dry Mist. Ψέκασέ το σε όλο το μήκος των μαλλιών για λείανση και προστασία.

SMOOTH AND SHINE BLOW DRY MIST

Βήμα #2: Κάνε μία χωρίστρα στη μέση..

JasonWu 0419

Βήμα #3: Βάλε λίγο από τον αφρό Volume & Lift Mousse στη ρίζα των μαλλιών σου κάνοντας μασάζ για να δώσεις σώμα και όγκο. Στέγνωσε με τα χέρια σου και το σεσουάρ σου.

Mousse Volume and Lift

Βήμα #4: Ψέκασε με λίγη Extra Hold Hairspray 4 λακ για να δημιουργήσεις ένα ελαφρώς ατημέλητο αποτέλεσμα στο στεφάνι.

JasonWu 0441

Βήμα #5: Σταθεροποίησε με ένα λαστιχάκι και χαλάρωσε λίγο την αλογοουρά σου τραβώντας τα μαλλιά γύρω από το λαστιχάκι για ένα φυσικό τελείωμα με υφή.

HAIRSPRAY EXTRA HOLD

Ναι, χάρη στο TRESemmé, μόλις κατάφερες να μεταφέρεις την πασαρέλα της Νέασ Υόρκης στη δική σου πραγματικότητα και να κάνεις ένα χτένισμα κομψό και fashionable… όπως εσύ. Καθώς εξακολουθούμε άλλωστε να ζούμε σε διαφορετικέ συνθήκες, σε συνθήκες που –όσος καιρός και αν περάσει- δεν θα μας γίνουν συνήθεια, το TRESemmé παραμένει κοντά μας για να μας ταξιδεύει σε shows όπως αυτά του Jason Wu και να δημιουργεί χτενίσματα που μας εμπνέουν να χρησιμοποιήσουμε το στιλ μας σαν «πανοπλία» που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο μας.

Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

@TRESemmegreece #IStyleTo #TRESnyfw