#IStyleTo Γιατί μπορώ!

#IStyleTo Γιατί μπορώ!

Για εμάς το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα και μαλλιά, αλλά τρόπος για να βλέπουμε τον εαυτό μας

Λάμψη, κίνηση, ένταση, αισιοδοξία και εννοείται, απίστευτο στυλ. Πού είμαστε; Πού αλλού; Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, φιλοξενούμενες του πολυαγαπημένου μας -γαλλικά TRES-aimé μας, TRESemmé! Βλέπουμε συναρπαστικές fashion και hair styling προτάσεις από την πρώτη σειρά, συναντάμε αδιαφιλονίκητα fashion idols και, οπωσδήποτε «συνομιλούμε» με top hair stylists, παίρνοντας tips για τα ολοκαίνουργια hair looks. Έχουμε προσωπικό στυλ! Και εμπνεόμαστε απ’ αυτό για κάθε συναρπαστική εμφάνιση στην πασαρέλα… της δικής μας στιγμής. Της δικής μας μοναδικής καθημερινότητας!

Tα TRES Girls πρωτοπορούμε στο κίνημα του #IStyleTo! Για εμάς το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα και μαλλιά, αλλά ο τρόπος μας να βλέπουμε τον εαυτό μας και τη ζωή, να δημιουργούμε, να κυνηγάμε τα όνειρα μας, τους μεγάλους ή τους μικρούς στόχους κάθε μέρας. Η στάση μας απέναντι στις δύσκολες συνθήκες και οι εναλλακτικοί τρόποι που σκεφτόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. #IStyleTo σημαίνει ετοιμάζομαι με χαρά, ντύνομαι, φροντίζω τα μαλλιά μου, αναδεικνύοντας το στιλ μου με κάθε ευκαιρία, για να είμαι κάθε στιγμή… αυτή που θέλω! Φτιάχνω τη μέρα μου με τις δικές μου κινήσεις και δε περιμένω τη μέρα να φτιάξει «μαγικά» μόνη της!

ΗΛΙΑΝΑ

Το στυλ μου με εμπνέει να δώσω και να πάρω το καλύτερο από κάθε συνθήκη. #IStyleTo πριν μία τηλεδιάσκεψη με executive σακάκι και πιτζάμα, #IStyleTo πριν πάω σούπερ μάρκετ, #IStyleTo πριν προσγειωθώ στον καναπέ με την αγαπημένη μου ταινία, #IStyleTo, με έμφαση, πριν σκρολάρω στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μέσα από τα άρθρα του queen.gr

Το εμβληματικό TRES Girl Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία #IStyleTo και όλες εμείς στο TRES Squad ταυτιστήκαμε απόλυτα. Η Ηλιάνα μας μεταφέρει, ότι ανεξάρτητα από την περίσταση, στούντιο, zoom meeting ή ψώνια, ετοιμάζεται με κέφι, αναδεικνύοντας το στυλ της, γιατί αυτό την κινητοποιεί. Νιώθει γεμάτη δύναμη, έτοιμη να πετύχει τα όνειρά της! Κάθε πρωί, ντύνεται όμορφα, κάνει το αγαπημένο της χτένισμα και είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ημέρα της γεμάτη αυτοπεποίθηση!



Στις συνθήκες που ζούμε έχει πολύ νόημα για την κάθε μία μας, να λέμε κάθε μέρα στον εαυτό μας #IStyleTo! Γιατί είμαστε μοναδικές, γεμάτες στυλ και αυτοπεποίηθηση. Χωρίς κόπο! Μπορούμε εύκολα και απλά να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και τα μαλλιά μας, πάντα με τη βοήθεια του TRESemmé, που φέρνει το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια μας! Όποιες κι αν είναι οι ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών μας, από τη φροντίδα ως το styling και από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ως το online πιτζάμα πάρτι της τελαυταίας στιγμής, το TRESemmé μας εμπνέει να είμαστε στα καλύτερά μας.

TRES Girls, διαλέξτε την πασαρέλα σας!