6 beauty trends που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου και θα μας απασχολήσουν έντονα το 2021

Μαρία Ροδίτη
6 beauty trends που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου και θα μας απασχολήσουν έντονα το 2021

Οι μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς που παρουσιάστηκαν στις διεθνείς πασαρέλες.

Οι Εβδομάδες Μόδας ολοκληρώθηκαν πριν μερικές ημέρες σε ένα διαφορετικό καθεστώς λόγω κορονοϊού. Οι περισσότερες επιδείξεις παρουσιάστηκαν σε ένα digital περιβάλλον, χωρίς όμως αυτή η νέα συνθήκη να επηρεάσει σε τίποτα την καλλιτεχνική δημιουργία και έμπνευση των fashion designers και των beauty experts.

Αν ρωτάς εμάς, ξεχωρίσαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα beauty trends που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου. Γεμάτα επαναστατικό πνεύμα, αλλά πάντα με elegant διάθεση, οι τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες της γαλλικής πρωτεύουσας έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας. Και σίγουρα θα μας απασχολήσουν έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 μιας και οι περισσότερες απευθύνονται σχεδόν σε όλες τις γυναίκες.

Ναι! Οι τάσεις ομορφιάς, μαλλιών και make up που παρουσιάστηκαν στο Παρίσι μπορούν να ακολουθηθούν από όλες τις γυναίκες. Ανάλογα με την προσωπικότητα της κάθε μίας, βέβαια. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να έβαζες στο μακιγιάζ σου και δη στα μάτια σου έντονα, pop χρώματα; Οι Οίκοι Giambattista Valli, Versace και Altuzarra σε καλούν να το κάνεις για να δώσεις μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά σου και σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς που ζούμε.

Στην αντίπερα όχθη, ωστόσο, βρίσκονται οι Οίκοι Dior, Givenchy και Chanel που προτείνουν το μαύρο χρώμα στα μάτια. Για την ακρίβεια, σε προκαλούν να ξεκινήσεις από τώρα να δημιουργείς doll-like effect στα μάτια με μαύρο σβησμένο μολύβι και στο άνω και στο κάτω βλέφαρο δημιουργώντας ένα grungy look. Ίσως αυτή να είναι μια πιο βραδινή επιλογή θα τολμούσαμε να πούμε.

Δεν θα σου αναλύσουμε τα υπόλοιπα beauty trends εδώ, όμως. Στην παρακάτω gallery σου τα παρουσιάζουμε αναλυτικά και με φωτογραφίες από τα catwalks, για να δεις και στην πράξη όσα προτείνουν τα διεθνή Fashion Houses. Όσα trends χρειάζονται τα μαγικά χέρια του κομμωτή σου, άσε τα στην ησυχία τους προς το παρόν. Όσα, όμως, γίνονται εύκολα και γρήγορα, μη διστάσεις να τα υιοθετήσεις ευθύς αμέσως.

Διάβασε ακόμα: 8+1 make up looks με χρωματιστές σκιές για να μπεις σε mood άνοιξης