NYFW: Η Εβδομάδα Μόδας επιτέλους ξεκινάει – Ποιους θα δούμε σήμερα

Sabine Camhi
NYFW: Η Εβδομάδα Μόδας επιτέλους ξεκινάει – Ποιους θα δούμε σήμερα

Αυτή την εβδομάδα, όλοι θα μιλήσουν για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και το αβέβαιο φθινόπωρο της βιομηχανίας

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πως θα ανοίξει σήμερα η αυλαία του NYFW στη Νέα Υόρκη. Φυσικά, υποθέτουμε πως θα είναι πιο μαγικό από ποτέ, με το πιο fabulous street style και τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα trends που θα θέλουμε να δοκιμάσουμε το συντομότερο δυνατό. Παρακάτω, θα μάθεις όλα όσο πρέπει να ξέρεις για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2021.

New York Fashion Week: Η μεγάλη επιστροφή του fashion glam στην παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας

Ποια είναι τα μέτρα Υγείας και Ασφάλειας που ισχύουν για την Εβδομάδα Μόδας;

Το εξαήμερο event που ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου συνήθως προσελκύει πάνω από 230.000 ανθρώπους στην πόλη. Φέτος όμως, ο αριθμός των συμμετεχόντων στις πασαρέλες έχει μειωθεί σημαντικά – κάθε πασαρέλα θα έχει 150-200 συμμετέχοντες αντί για 500. Η εταιρεία IMG Models θα απαιτήσει από όλους τους παρευρισκόμενους να δείξουν το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID, με εξαίρεση τα μοντέλα, τους μακιγιέρ, τους κομμωτές και οποιονδήποτε άλλον εργάζεται στα παρασκήνια. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται επίσης να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους.


https://www.instagram.com/p/CTaFrm-AzvO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Που λαμβάνει μέρος η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης;

Πολλοί σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 σε μοναδικούς χώρους γύρω από τη Νέα Υόρκη. Για παράδειγμα, ο οίκος LaQuan Smith θα παρουσιάσει την συλλογή του στο Empire State Building. Ωστόσο, τα περισσότερα events θα λάβουν μέρος στα Spring Studios.

evdomada_modas_tis_neas_yorkis_xekinaei5.jpg

Ποια είναι τα brands που θα δούμε σήμερα, Τρίτη 7/9;

Πριν από την επίσημη έναρξη του NYFW οι: Christian Siriano, Collina Strada και Harlem’s Fashion Row θα εμφανιστούν σήμερα, στο πλαίσιο του American Collections Calendar, μια υποενότητα του NYFW αφιερωμένη στους σχεδιαστές που παρουσιάζουν εκτός των παραδοσιακών ημερομηνιών της Εβδομάδας Μόδας.


https://www.instagram.com/p/CTftmIXnOQ7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Ποια brands δεν θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο;

Οι Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Pyer Moss και Marc Jacobs δεν θα εμφανιστούν αυτόν τον μήνα.

Θα μπορέσεις να στριμάρεις τις πασαρέλες μόδας διαδικτυακά;

Μπορείς να στριμάρεις τα περισσότερα shows στο NYFW.com. Ορισμένοι σχεδιαστές θα κάνουν επίσης ζωντανή μετάδοση στους δικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News Christian Siriano Spring/Summer 2021