NYFW S/S 2022: Τα κολακευτικά σχέδια της Ulla Johnson θα κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει boho queen

Sabine Camhi
NYFW S/S 2022:  Τα κολακευτικά σχέδια της Ulla Johnson θα κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει boho queen

Τα τολμηρά prints της δεν έχασαν καθόλου τη λάμψη τους σε αυτήν την επίδειξη!

Το όραμα της Ulla Johnson για το dress code της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 πήρε σάρκα και οστά μέσα στο βοτανικό κήπο του Μπρούκλιν, προσφέροντας έτσι μια ανάσα καθαρού αέρα και μια στιγμή ηρεμίας στo fashion crowd της New York Fashion Week (NYFW) S/S 2022. Θα μπορούσα να πω με σιγουριά πως μόλις δεις αυτήν την συλλογή, θα θελήσεις να φορέσεις κάθε κομμάτι χωρίς να σκεφτείς αν σε κολακεύει ή όχι.

S/S 2022: Ο Christian Siriano άνοιξε την αυλαία του NYFW με χρώμα, λάμψη και αισιοδοξία!

Τα αγαπημένα μας Ulla Johnson looks από την συλλογή

Μια παλέτα ουδέτερων χρωμάτων – πράσινου, μωβ παστέλ και σκονισμένου μπλε – ανέδειξαν τις αιθέριες σιλουέτες της συλλογής.

Η Νεοϋορκέζα σχεδιάστρια έδωσε για ακόμη μια φορά έμφαση στον σχεδιασμό των floral μοτίβων της, τα οποία είδαμε πάνω σε δαντελένια λευκά φορέματα, midi αέρινες φούστες με βολάν, και σε maxi φορέματα. Πολύ εντυπωσιακά ήταν και τα empire waist slip-style φορέματα φτιαγμένα από οργάντζα. Σε πολλά από τα looks, τα κυρίαρχα αξεσουάρ ήταν τα τσαντάκια μέσης, τα οποία τόνιζαν τη γραμμή των μοντέλων με έναν πολύ κλασικό και στυλάτο τρόπο.



Διευρύνοντας το συνηθισμένο της ρεπερτόριο

Η σχεδιάστρια ενσωμάτωσε στην συλλογή της κομμάτια με ασύμμετρη λαιμόκοψη και ασύμμετρο στρίφωμα. Η Ulla πειραματίστηκε και με πιο αντρικές σιλουέτες αυτήν την φορά, μέσω ενός πλεκτού set με ραβδώσεις σε ουδέτερο χρώμα, και ενός σετ με βαμβακερές πιτζάμες.


https://www.instagram.com/p/CTjsGhXrkR_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Johnson είχε δηλώσει πως «μετά την πανδημία οι γυναίκες θα θέλουν να φανούν πιο εκθαμβωτικές και λαμπερές». Με αυτήν την συλλογή, θα καταφέρει ακριβώς αυτό!

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας Ulla Johnson looks:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Ulla Johnson Spring/Summer 2022