S/S 2022: Ο Christian Siriano άνοιξε την αυλαία του NYFW με χρώμα, λάμψη και αισιοδοξία!

Sabine Camhi
S/S 2022: Ο Christian Siriano άνοιξε την αυλαία του NYFW με χρώμα, λάμψη και αισιοδοξία!

Δημιουργίες με πολύ χρώμα που μας γέμισαν χαρά στο ξεκίνημα του fashion month!

Ο Christian Siriano ανέδειξε την ανοιξιάτικη συλλογή του στο Gotham Hall στην Νέα Υόρκη με ύμνο στο χρώμα και την αισιοδοξία, υπενθυμίζοντάς μας αυτές τις συννεφιασμένες μέρες του Σεπτέμβρη την αίγλη των runways.

NYFW: Η Εβδομάδα Μόδας επιτέλους ξεκινάει – Ποιους θα δούμε σήμερα

Η έμπνευση πίσω από το show του Christian Siriano

Για τη δημιουργία αυτής της συλλογής, ο σχεδιαστής άντλησε έμπνευση από όλες τις Ιταλίδες στη ζωή του. Όσο δημιουργούσε αυτή τη συλλογή ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής κοιτούσε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες της γιαγιάς του σε διακοπές στο Ποζιτάνο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60 και του '70.

Η νοσταλγία για τις παλιές δεκαετίες επέστρεψε μαζί με την πανδημία δήλωσε ο Siriano: «Είναι ακόμα ζωντανή στα 101 της χρόνια» είπε για την γιαγιά του. «Μεγάλωσα γύρω από γυναίκες που ντυνόντουσαν κάθε μέρα. Φορούσαν μακιγιάζ, και έφτιαχναν τα μαλλιά τους κάθε μέρα».



Τα looks που θα μας μείνουν αξέχαστα

Όσο η Ελληνο-ουαλή ποπ τραγουδίστρια Marina Diamandis τραγουδούσε από το τέλος του διαδρόμου, μοντέλα διαφόρων σωματότυπων κατέβαιναν την πασαρέλα φορώντας ασύμμετρα σακάκια, σέξι φορέματα με cutouts, έντονα κίτρινα, πορτοκαλί και σμαραγδί φορέματα με βολάν στα μανίκια, και ογκώδης φούστες.

Το Fashion Calendar του Σεπτεμβρίου έφτασε - Τι να περιμένεις από τις 4 Εβδομάδες Μόδας SS22


https://www.instagram.com/p/CTjC0x9AWS7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δέσμευση του Siriano στο size inclusivity δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη καθώς επέλεξε την Precious Lee, ένα διάσημο curvy μοντέλο, να ανοίξει και να κλείσει το πολυαναμενόμενο show του. Περπάτησε πρώτα με ένα πορτοκαλί ασύμμετρο σακάκι, ένα ασορτί φαρδύ παντελόνι και ένα crossover bralette του ίδιου χρώματος από μέσα.

Στην gallery θα δεις τα αγαπημένα μου looks από την πασαρέλα του Siriano για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Christian Siriano

* Extra Tip

Ήξερες ότι ο 35χρονος σήμερα ήταν ο μεγάλος νικητής της τέταρτης σεζόν του αγαπημένου talent show Project Runway (πέρασε στην ιστορία σαν ο νεότερος νικητής) στο οποίο μάλιστα επέστρεψε κάποια χρόνια αργότερα ως μέντορας των παικτών!