NYFW TRES How To: Έτσι θα αντιγράψεις τις accent braids από το catwalk του οίκου Altuzarra

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
NYFW TRES How To: Έτσι θα αντιγράψεις τις accent braids από το catwalk του οίκου Altuzarra

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα, αλλά και ένα από τα ευκολότερα… χάρη στο TRESemmé.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα cool girl look, ένα κορίτσι που μοιάζει να έχει ταξιδέψει παντού στον κόσμο. Ένα look wild και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο» - Odile Gilbert, TRESemmé Global Lead Stylist

Μέσα σε λίγες γραμμές, η Odile Gilbert, TRESemmé Global Lead Stylist, περιέγραψε α) ακριβώς αυτό που είχε σαν στόχο για τα χτενίσματα που συνόδευσαν τις δημιουργίες Altuzarra και β) ακριβώς αυτό που είδαμε να παρελαύνει μπροστά μας.

Οι μικρές accent braids που πλαισίωναν τα πρόσωπα των κοριτσιών, effortlessly chic, εκλεπτυσμένες αλλά παράλληλα σύγχρονες. Είναι ένα χτένισμα εύκολο αλλά απόλυτα περιποιημένο και –όπως ήταν αναμενόμενο- έγινε αυτόματα ένα από τα αγαπημένα μας.

1339909153

Ναι, σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζεις, αυτό το χτένισμα δεν απαιτεί μία πολυμελή TRES glam squad απευθείας από τα παρασκήνια. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου.

Γι᾽αυτό συνεργαστήκαμε με το TRESemmé ώστε να μάθουμε ακριβώς ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε για να το αντιγράψουμε και ποια προϊόντα θα χρειαστούμε. Έχουμε και λέμε…

ORD38390 2021091254101195

Βήμα #1

Ψέκασε τα μαλλιά σου με νερό από τη ρίζα ως τις άκρες. Μην το παρακάνεις, στόχος σου είναι να έχεις νωπά μαλλιά σαν βάση.

Βήμα #2

Χρησιμοποίησε τον αφρό TRESemmé, Volume & Lift Mousse και στη συνέχεια στέγνωσε τα μαλλιά σου ισιώνοντάς τα. Ο αφρός θα τους δώσει όγκο και κίνηση.

mousse

Βήμα #3

Έπειτα, ψέκασε σε όλο το μήκος των μαλλιών σου αρκετή ποσότητα από το TRESemmé, Day2 Volumising Dry Shampoo και κάνε τη χωρίστρα σου εκεί που θέλεις.

dry

TRES tip: Δεν χρειάζεται να κάνεις χωρίστρα στη μέση αν δεν σου ταιριάζει, μπορείς να την κάνεις στο πλάι και να έχεις το ίδιο super cool αποτέλεσμα.

Βήμα #4

Ξεχώρισε 2 τούφες –όχι πολύ φαρδιές- στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου. Συνέχισε πλέκοντας μία κοτσίδα μέχρι την άκρη της τούφας.

ORD38439 2021091254101197

TRES tip: Αν έχεις κάνει τη χωρίστρα σου στο πλάι, φρόντισε η κοτσίδα που βρίσκεται στην μεριά της χωρίστρας να είναι λίγο πιο μεγάλη από αυτή στην άλλη πλευρά.

Βήμα #5

Πιάσε τα accent braids σου με ένα μικρό λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σου και ψέκασε με λίγη TRESemmé, Extra Hold 4 λακ για τέλειο κράτημα.

ORD38436 2021091254101197 copy

TRES tip: Αν έχεις wild χρώμα στα μαλλιά (είναι τάση) χρησιμοποίησε διάφανα λαστιχάκια. Τα βρίσκεις παντού.

Πόσο απλό ήταν και πόσο elegant; Επίσης, πόσο πρακτικό! Είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσεις τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπο! Εμείς θα το κάνουμε σχεδόν καθημερινά όλο τον χειμώνα χρησιμοποιώντας προϊόντα TRESemmé, εσυ;