NYFW TRES How To: Δες πώς να τα αντιγράψεις τα sleek μαλλιά που είδαμε στο catwalk του οίκου Staud

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
NYFW TRES How To: Δες πώς να τα αντιγράψεις τα sleek μαλλιά που είδαμε στο catwalk του οίκου Staud

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του οίκου Staud έμοιαζαν σα να κατέβηκαν από κάποιο κότερο στο Πορτοφίνο και μάθαμε με τη βοήθεια του TRESemmé πώς θα κάνεις το ίδιο!

«Η έμπνευση πίσω από αυτό το χτένισμα ήταν οι διακοπές στις ακτές της Ιταλίας - τα εύκολα αέρινα μαλλιά, τραβηγμένα πίσω από το αυτί. Θέλοντας να γιορτάσω τη μοναδικότητα κάθε κοριτσιού, δημιούργησα 3 looks: Μακριά μαλλιά που ανεμίζουν με το αεράκι, κοντό αυστηρό καρέ και υπέροχες φυσικές υφές. Σε κάθε εμφάνιση, δεν θέλαμε τα μαλλιά να μοιάζουν σαν κάτι που θα απαιτούσε πολύ χρόνο στην προετοιμασία» - Lacy Redway, Unilever Global Hair Ambassador

1

Η «βασίλισσα» των natural μαλλιών και Unilever Global Hair Ambassador, Lacy Redway, δημιούργησε τα πιο αβίαστα πολυτελή μαλλιά για την πασαρέλα του οίκου Staud.

Sleek, καλοχτενισμένα σύμφωνα με το μήκος και την υφή τους και super elegant, ήταν μία ανάσα δροσιάς καθώς τα είδαμε στην πασαρέλα και ΕΠΡΕΠΕ να μάθουμε ακριβώς πώς θα τα αντιγράψουμε.

6

Ευτυχώς, για ακόμα μία φορά, το αγαπημένο TRESemmé μας έδωσε ένα backstage πάσο και όλες τις πληροφορίες για να αντιγράψουμε τα αγαπημένα μας χτενίσματα οπότε θα τα μάθεις όλα παρακάτω.

4

Όπως μας εξήγησε η Lacy, τα χτενίσματα ήταν 3: 1 για πολύ μακριά μαλλιά, ένα για κοντά και ένα για μαλλιά με φυσική, άφρο υφή. Εμείς θα μιλήσουμε για τα δύο πρώτα αν και ξετρελαθήκαμε με τις υφές όλων των κοριτσιών που παρέλασαν στην πασαρέλα.

mousse copy

Βήμα #1

Ξεκίνα με βρεγμένα μαλλιά και προετοίμασέ τα βάζοντας στη ρίζα λίγη ποσότητα TRESemmé, Volume & Lift Mousse αφρό που προσφέρει τέλειο όγκο. Στα μήκη και τις άκρες, ψέκασε με το σπρέι TRESemmé, Keratin Smooth Heat Defense για να τα προστατεύσεις από τη θερμότητα. Ναι, θα χρησιμοποιήσεις σεσουάρ.

keratin copy

Βήμα #2

Χρησιμοποίησε μία απλή βούρτσα για να χτενίζεις τα μαλλιά σου προς τα κάτω, όσο τα στεγνώνεις. Φρόντισε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού να είναι απόλυτα φλατ και να μην πετούν οι φύτρες σου.

9

TRES Tip: Αν τα δικά σου μαλλιά φριζάρουν ιδιαίτερα, χρησιμοποίησε το εργαλείο styling σου για να τα κάνεις απόλυτα λεία.

Βήμα #3

Κάνε μία πολύ ίσια χωρίστρα στη μέση και συνέχισε να στεγνώνεις με το σεσουάρ, ώστε τα μαλλιά σου να τραβιούνται πίσω από τα αυτιά σου. Μπορείς να ψεκάσεις λίγη από τη TRESemmé, Extra Hold 4 λακ για να σε βοηθήσει.

2

TRES Tip: Αν έχεις πολλές φύτρες, ψέκασε λίγη παραπάνω λακ. Μην ανησυχείς, τα μαλλιά σου δεν θα βαρύνουν καθόλου!

lak copy

Βήμα #4

Στερέωσε τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά με μερικά πλατιά τσιμπιδάκια ώστε να «κλειδώσεις» το χτένισμα στη θέση του.

5

Ήταν απλό και πανεύκολο. Απλά στεγνώνεις, στερεώνεις πίσω από τα αυτιά και τέλος. Η μόνη δυσκολία που μπορεί να συναντήσεις είναι το… μεσογειακό φριζάρισμα αλλά αυτό μπορείς να το αντιμετωπίσεις με την ολοκληρωμένη σειρά TRESemmé, Keratin Smooth (κλείνουμε το μάτι πονηρά).