London Fashion Week S/S 2022: Street style inspo από τους δρόμους του Λονδίνου!

Sabine Camhi
London Fashion Week S/S 2022: Street style inspo από τους δρόμους του Λονδίνου!

Οι Βρετανίδες σίγουρα ξέρουν πώς να ντύνονται! Και η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου είναι μια καλή ευκαιρία να... το θυμηθούμε ξανά και να εμπνευστούμε για τον χειμώνα που έρχεται.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έχει επιστρέψει στη fashion ζωή μας, αν και με ένα πιο σύντομο πρόγραμμα και έναν συνδυασμό φυσικών και ψηφιακών shows. Καθώς πραγματοποιείται ανάμεσα σε αυτήν την Νέας Υόρκης και του Μιλάνου, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου περνά κάτω από το ραντάρ σε σύγκριση με τις άλλες δύο. Ωστόσο, υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο το Λονδίνο παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του Fashion Month – η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου μας έχει χαρίσει διάσημους σχεδιαστές μόδας όπως οι Burberry, JW Anderson και Victoria Beckham.

NYFW S/S 2022: Street style από τους δρόμους της Νέας Υόρκης – Τα outfits που θα αντιγράψουμε

Το street style της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου: Κομψότητα, preppy στυλ με μια πιο edgy πινελιά

Τα πιο hot looks από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης περιλάμβαναν τα χαμηλοκάβαλα jeans, τα cut-outs και τις strapless μπλούζες.

Στο Λονδίνο ωστόσο τα κορίτσια ήταν... πιο καλυμμένα. Αρχικά, χάρη στον οίκο Burberry, οι καμπαρντίνες έχουν γίνει staple κομμάτια στα go-to σύνολα των κατοίκων της πόλης. Επιπλέον, οι Βρετανίδες λατρεύουν τα είδη αθλητικής ένδυσης όπως τις chunky μπότες και τα μπλέιζερ.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα 15 καλύτερα street style looks από το London Fashion Week για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 – μέχρι στιγμής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree London Street Style S/S22