NYFW S/S 2022: Street style από τους δρόμους της Νέας Υόρκης – Τα outfits που θα αντιγράψουμε

Sabine Camhi
NYFW S/S 2022: Street style από τους δρόμους της Νέας Υόρκης – Τα outfits που θα αντιγράψουμε

Bikini tops, corset tops, cutouts – οι πιο στυλάτες εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021, η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των fashionistas από όλο τον κόσμο. Και ενώ οι σχεδιαστές δίνουν μάχη στις πασαρέλες για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, τα runaways είναι μόνο το μισό από αυτό που κάνει το NYFW τόσο σημαντικό.

NYFW S/S 2022: Τα κολακευτικά σχέδια της Ulla Johnson θα κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει boho queen

Street Style στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Το άλλο μισό είναι όλα όσα συμβαίνουν έξω από τα shows, το street style δηλαδή. Λόγω της πανδημίας, έχουμε στερηθεί τον τελευταίο χρόνο τα συνηθισμένα street style outfits. Φέτος όμως, έχουν επιστρέψει και είμαστε σίγουρες πως θα δημιουργήσουν νέες τάσεις. Τα μοντέλα και οι bloggers που γέμισαν τους δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας, παρέδωσαν μαθήματα στυλ και μας πρόσφεραν απίστευτη έμπνευση.

Street style emfaniseis stin nea yorki

S/S 2022: Ο Christian Siriano άνοιξε την αυλαία του NYFW με χρώμα, λάμψη και αισιοδοξία!

Τα looks που θα φορέσεις την Άνοιξη του 2022

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα bikini tops, οι mini φούστες, τα corset tops, και τα matching sets. Τα αξεσουάρ δεν έλειψαν από τη στυλιστική εξίσωση. Καπέλα και απίστευτα εντυπωσιακές τσάντες ήταν οι λεπτομέρειες που ολοκλήρωσαν τα πιο αξιοσημείωτα looks στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


https://www.instagram.com/p/CTlmNhgsuen/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τους Michael Kors, Tom Ford, Khaite, και Brandon Maxwell να έχουν τις πασαρέλες τους τις επόμενες μέρες, σίγουρα περιμένουμε να δούμε ακόμα πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις στους δρόμους της μεγαλούπολης.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις εμφανίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, μέχρι στιγμής!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Street Style NYFW