Η SS22 συλλογή της Rejina Pyo γιορτάζει τη χαρά και τη ζεστασιά των διακοπών στην παραλία

Sabine Camhi
Η SS22 συλλογή της Rejina Pyo γιορτάζει τη χαρά και τη ζεστασιά των διακοπών στην παραλία

Η Pyo απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει ακριβώς τι θέλουν να φορούν οι γυναίκες - Υπέροχα καθημερινά φορέματα, χαλαρά κοντά σακάκια και κομψό, ευκολοφόρετο tailoring.

Μπορεί να έβρεχε στο Λονδίνο, αλλά μέσα στο Aquatic Center (όπου οι κολυμβητές και καταδύτες αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020) είχε ζέστη και υγρασία. Το show της Rejina Pyo άνοιξε με τρεις αθλητές να πέφτουν στο νερό από πλατφόρμες διαφορετικού ύψους.

Rejina_Pyo_syllogi_london_fashion_week1.jpg

H SS22 συλλογή της Nensi Dojaka στο London Fashion Week είναι πραγματικά ένα αντίδοτο στο lockdown

Η έμπνευση πίσω από την συλλογή

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 της Pyo αντανακλά τη λαχτάρα για ελευθερία: «Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για μένα και με τον Covid και τα lockdowns γνωρίζουμε ότι η ελευθερία μας περιορίζεται κατά κάποιο τρόπο».


https://www.instagram.com/p/CUAefEeoPz5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Pyo άνοιξε το show της με μια σύντομη φράση από την ιστορία του John Cheever στο New Yorker το 1964: «Κολυμπούσε και τώρα αναπνέει βαθιά, έντονα, σαν να μπορούσε να καταβροχθίσει στους πνεύμονές της τα συστατικά εκείνης της στιγμής, τη ζέστη του ήλιου, την ένταση της ευχαρίστησής της. Όλα έδειχναν να κυλούν στο στήθος της».


https://www.instagram.com/p/CUAzrr1plud/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έντονα χρώματα και αξεσουάρ

Η συλλογή της Rejina Pyo είχε έντονο το στοιχείο της νοσταλγίας – περιλάμβανε collage prints από φωτογραφίες που τράβηξε η σχεδιάστρια ενώ ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ.

Η συλλογή είχε επίσης μια παλέτα έντονων χρωμάτων, όπως το neon πράσινο, το πορτοκαλί και το ζεστό ροζ: «Πολλοί άνθρωποι μπορεί να φοβούνται το χρώμα, αλλά θέλω να δείξω ότι τα έντονα χρώματα μπορούν να φορεθούν μαζί. Και κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους και να χαμογελούν».

Rejina_Pyo_syllogi_london_fashion_week2.jpg

Τα αξεσουάρ στην συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ήταν επίσης πολύ trendy. Η σχεδιάστρια επικεντρώθηκε σε τρία στυλ σανδάλια: ένα flip flop, ένα slide με λαστιχένια σόλα, και ένα σανδάλι με σόλα platform που δένει. Παρουσίασε επίσης τη mini Simone τσάντα, την Fran, και μια ενημερωμένη έκδοση της τσάντας Olivia.

Θηλυκότητα και βιωσιμότητα

Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η πιο σέξι συλλογή της Pyo μέχρι στιγμής. Η σχεδιάστρια πειραματίστηκε με τα διαφανή layers, την απαλότητα και τη ρευστότητα - αγκάλιασε και εξερεύνησε μια νέα θηλυκότητα.

Η SS22 συλλογή δεν ήταν μόνο η πιο σέξι αλλά και η πιο βιώσιμη. Όλα τα πουκάμισα και τα jeans δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας 100% οργανικό βαμβάκι. Η βιώσιμη βισκόζη και ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας ήταν επίσης μέρος της συλλογής.

Παρόλο που μπορεί να μην γνωρίζεις ακριβώς τι ταξίδια θα κάνεις μέσα στο 2022, η Pyo προσφέρει τη δυνατότητα μιας απόδρασης κάπου ζεστά και ηλιόλουστα. Είσαι έτοιμη;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Rejina Pyo SS22