MFW SS22: Η Megan Fox πρωταγωνιστεί στην ταινία-καμπάνια του Philipp Plein (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
MFW SS22: Η Megan Fox πρωταγωνιστεί στην ταινία-καμπάνια του Philipp Plein (video)

Η ηθοποιός-μοντέλο και ο εκκεντρικός σχεδιαστής ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός 12λεπτου film υψηλής αισθητικής.

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στο Milan Fashion Week, o Philipp Plein βρήκε τον τρόπο για να «ταράξει τα νερά». Η Megan Fox είπε το πολυπόθητο ναι στον Γερμανό σχεδιαστή και πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία μικρού μήκους «Night Games» του διάσημου οίκου μόδας.

Ο Philipp Plein θέλησε να ξεχωρίσει στο Milan Fashion Week

H 35χρονη Megan Fox πρωταγωνιστεί στο 12λεπτο φιλμ που σκηνοθέτησε ο Steven Klein και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, ως extra προσθήκη στην εκκεντρική συλλογή του διάσημου οίκου μόδας. Η αυλαία ανοίγει με έντυπωσιακούς κρυστάλλινους πολυελαίους ενώ λίγο αργότερα η εκρηκτική Fox εμφανίζεται ντυμένη με περίτεχνα ultra glam ρούχα του οίκου και εντυπωσιακά κοσμήματα κατά τη διάρκεια ενός σουαρέ όπου βλέπουμε να δολοφονούνται αρσενικά μοντέλα.

«Το Night Games είναι μια κινηματογραφική εξερεύνηση της συνείδησης μιας γυναίκας της οποίας η ύπαρξη είναι ένας πλούτος και απομόνωση. Αξιοποιώντας μια πειραματική μορφή αφήγησης η ζωή της γυναίκας ξεδιπλώνεται σαν ένα πυρετωμένο όνειρο. Eίναι μια πρόσκληση για τις φαντασιώσεις του λυκόφωτος του μυαλού σας», έγραψε στο Instagram χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Steven Klein.

MFW SS22: Νοσταλγία κι αγάπη για το γυναικείο σώμα απαιτεί ο Blumarine σε μία συλλογή - ύμνο στα 00s

https://www.instagram.com/p/CUNP2tUsFI6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Megan Fox πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Night Games»

meganfox5

Η ηθοποιός αργότερα κάνει είσοδο με western look φορώντας ένα λευκό καπέλο και ένα κεντημένο δερμάτινο μπουφάν. Η ταινία μικρού μήκους προβλήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, όπου ο Philipp Plein παρουσίασε την συλλογή του για τη σεζόν συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

https://www.instagram.com/tv/CUN414XpYuR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Οίκος Alberta Ferretti γιορτάζει στον κήπο του μοναστηριού San Simpliciano Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022!



Πηγή κεντρικής: @philipppleinofficial