Fashion Week: Τα αξεσουάρ κυριαρχούν στις πασαρέλες των ανοιξιάτικων συλλογών - Πιο glam από ποτέ!

Sabine Camhi
Fashion Week: Τα αξεσουάρ κυριαρχούν στις πασαρέλες των ανοιξιάτικων συλλογών - Πιο glam από ποτέ!

Διαχρονικές it bags, καπέλα και γυαλιά ηλίου είναι μερικά από τα key items των Εβδομάδων Μόδας που δε θα θέλουμε να αποχωριστούμε.

Η Εβδομάδα Μόδας επέστρεψε. Μετά από 18 πολύ περίεργους μήνες, τα catwalk shows έγιναν με φυσική παρουσία και οι σχεδιαστές έφεραν μια δόση έμπνευσης για τη νέα σεζόν καθώς παρουσίασαν τις συλλογές τους Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Ο πιο fashion μήνας φτάνει στο τέλος του, αφού τα shows στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο τελείωσαν, και τώρα παρακολουθούμε τα νέα στη γαλλική πρωτεύουσα.

PFW: H SS22 ζωντανή συλλογή του Kenneth Ize είναι βασισμένη στην κληρονομιά του σχεδιαστή

Παρόλο που μόλις μπήκαμε στο φθινόπωρο, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσεις να οργανώνεις την γκαρνταρόμπα σου για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, τα πράγματα στη μόδα λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο - είναι πάντα μια σεζόν μπροστά. Αυτό έχει και τα θετικά του, αφού μας βοηθάει να έχουμε το προβάδισμα.



Τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν

Ανάμεσα στα highlights αξίζει και μία αναφορά στα αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν στα catwalks. Είτε πρόκειται για μια statement bag, ένα καπέλο ή για αξεσουάρ μαλλιών, τα κομμάτια που κλέβουν τις εντυπώσεις στις πασαρέλες συνήθως είναι και αυτά που συναντάμε στην καθημερινότητά μας λίγους μήνες αργότερα.


https://www.instagram.com/p/CT2QaADlKid/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το show του Tom Ford, του Armani και του Coach, αυτές είναι οι σημαντικότερες accessories στιγμές από τις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Είμαστε σίγουρες πως δε θα αργήσουμε να δούμε αυτά τα κομμάτια πάνω στα αγαπημένα μας κορίτσια στο Instagram. Θα κάνουν μια εξαιρετική προσθήκη και στη δικιά σου γκαρνταρόμπα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Markarian SS22