Οι ωραιότερες street style εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για την Άνοιξη 2022 Vol. 2

Sabine Camhi
Οι ωραιότερες street style εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για την Άνοιξη 2022 Vol. 2

Τα outfits στην παριζιάνικη εβδομάδα μόδας.

Με πολλούς τρόπους, πιθανότατα ζεις με τη φράση «κράτα το καλύτερο για το τέλος». Όπως φαίνεται, πολλοί υποστηρίζουν ότι ο μήνας της μόδας ακολουθεί την ίδια πορεία. Μετά από τρεις εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο, φτάσαμε επιτέλους στο Παρίσι. Το street style του Παρισιού Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 επιβεβαιώνει περαιτέρω αυτήν την φράση, καθώς μέχρι στιγμής είδαμε μερικά από τα καλύτερα looks στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι ωραιότερες street style εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για την Άνοιξη 2022

Ένας σεβαστά μεγάλος αριθμός από fashion insiders, influencers και ambassadors των οίκων έχουν επιστρέψει στην Πόλη του Φωτός για μια ακόμη σεζόν φαντασμαγορικών shows - αλλά αυτήν τη φορά, εκτός από τους εμβληματικούς οίκους μόδας, θα ντυθούν και με κομμάτια από κάποιους ανερχόμενους σχεδιαστές. Εκτός από αυτές τις trendsetters, έχουμε δει και πολλές celebrities να κάθονται στην πρώτη σειρά του PFW αυτήν τη σεζόν, οι οποίες αναμφισβήτητα θα μας δώσουν έμπνευση για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.


https://www.instagram.com/p/CUZnFccAvkR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι τα κομμάτια που πρωταγωνίστησαν στις εμφανίσεις τους;

Τα outfits που επέλεξαν οι κομψές Γαλλίδες αλλά και οι υπόλοιπες fashionistas που ταξίδεψαν μέχρι το Παρίσι, ήταν βεβαίως προσαρμοσμένα στην εποχή, το φθινόπωρο και τον καιρό του, και μας χάρισαν - όπως πάντα- εξαιρετικά ενδιαφέρουσες street style εμφανίσεις. Με μια πρώτη ματιά συμπεραίνουμε πως, ενώ το Μιλάνο αφορά περισσότερο στην «more-is-more» αισθητική, όταν πρόκειται για το Παρίσι, οι εμφανίσεις είναι πιο glam. Σε γενικές γραμμές, όμως, το προσωπικό στυλ μπήκε μπροστά από τις τάσεις – είδαμε πολλά διάφανα tops, matching sets, jeans, καμπαρτίνες κτλ.



Milan Fashion Week S/S 2022: Τα ωραιότερα street style looks από τους δρόμους του Μιλάνου!

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας looks.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Paris Fashion Week SS22 Street Style