TRES How To: Τα χτενίσματα από το show alice + olivia βήμα-βήμα με τη Δήμητρα Δανίκα

TRES How To: Τα χτενίσματα από το show alice + olivia βήμα-βήμα με τη Δήμητρα Δανίκα

H Official Hair Exeprt του TRESemmé στην Ελλάδα, Δήμητρα Δανίκα, μας υποδέχτηκε στον χώρο της και μας έδειξε πώς θα αντιγράψουμε πανεύκολα, τα χτενίσματα από το show του αγαπημένου Hollywood brand alice+olivia.

Από την ημέρα που είδα τα χτενίσματα στο show του brand alice+olivia, δεν μπορούσα να τα βγάλω από το μυαλό μου. Η Justine Marjan, TRESemmé Global Stylist, δημιούργησε μικρά έργα τέχνης στα μαλλιά των μοντέλων και για μέρες ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ.

image003 copy

To αγαπημένo TRESemmé φυσικά δεν με άφησε έτσι. Μαζί με το virtual backstage pass που μου έδωσε, προκειμένου να παρακολουθήσω το show (και άλλα εκτός από αυτό) μου έδωσε πρόσβαση και στην Δήμητρα Δανίκα, την Official Hair Expert του TRESemmé στην Ελλάδα.

Κλείσαμε το ραντεβού μας στον πανέμορφο χώρο της στο Κολωνάκι και μέσα σε λίγη ώρα, μου είχε δείξει πόσο εύκολα μπορώ να αντιγράψω το ατημέλητο και στολισμένο up do αλλά και την boho πλεξίδα του show.

image005 copy

Ξεκινήσαμε με το πιο glam χτένισμα! Ο υπέροχα ατημέλητος και πολύ στολισμένος κότσος που είδαμε στην πασαρέλα. Είναι το χτένισμα που, τόσο η Justine, όσο και η Stacey Bendet, Creative Director του οίκου alice+olivia, παραδέχτηκαν ότι είναι το αγαπημένο τους.

image007

Η Δήμητρα δημιούργησε ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά μου για να αποκτήσουν υφή και στη συνέχεια τα χώρισε σε δύο μέρη, πριν τα πιάσει σε έναν ατημέλητο κότσο.

image009 copy

Έπειτα πραγματικά «ζωγράφισε»! Στερέωσε στα μαλλιά μου κλιπ και τσιμπιδάκια με πέρλες, καθώς και ένα λαστιχάκι το οποίο τροποποίησε ώστε να στέκεται στη μία μεριά του κότσου.

image011 copy

TRES Tip by Dimitra: Αν έχεις κάποιο κοντό καρέ ή pixie cut, και δεν μπορείς να πιάσεις κότσο, μην φοβηθείς να στολίσεις τα μαλλιά σου με κλιπ, κλάμερ, τσιμπιδάκια και όποιο άλλο στολίδι θέλεις.

image013

Συνεχίσαμε με την πλεξίδα. Είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε όλες και ιδανικό για μία βόλτα στα μαγαζιά, ένα brunch με φίλες ή ένα romantic dinner date. Στην πασαρέλα, την είδαμε απλή και ατημέλητη αλλά η super δημιουργική Δήμητρα είχε μία άλλη ιδέα!

image015

Να πλέξουμε κορδέλες μαζί με τα μαλλιά, για να δώσουμε ακόμα πιο boho ύφος και να κάνουμε το χτένισμα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

image017

Έτσι, ακόμα και με ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο, μπορείς να κάνεις fashion statement και να έχεις ένα super περιποιημένο χτένισμα –σχεδόν- σε χρόνο μηδέν.

image019

TRES Tip by Dimitra: Αν τα δικά σου μαλλιά δεν έχουν αρκετό μήκος για να πλέξεις αυτές τις κοτσίδες, μπορείς να κάνεις 2 μικρά κοτσιδάκια ακριβώς πίσω από το αυτί και να τα στολίσεις με μικροσκοπικές πέρλες!

image021

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στα δύο… Το κάθε ένα χτένισμα είναι υπέροχο για τους δικούς του λόγους και επειδή ξέρω ότι θέλεις να μάθεις και εσύ να τα κάνεις, η Δήμητρα, το TRESemmé και εγώ, δημιουργήσαμε το παρακάτω video. Πάτα play για να δεις όλα τα βήματα και όλα τα TRES Fabulous προϊόντα που θα χρειαστείς και τα λέμε παρακάτω.



Όπως είδες τα βήματα είναι απλά και έχουν σαν στόχο να δώσουν στα μαλλιά σου αυτό που χρειάζονται πριν και μετά το χτένισμα αλλά και να τα προστατέψουν κατά τη διάρκεια του styling.

image023

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος-αποστολή του TRESemmé: Να σε βοηθήσει να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ, να κάνει τα μαλλιά σου όμορφα και λαμπερά και να σε κάνει να πιστέψεις ότι ναι, μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο!

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Δήμητρα και για τα δύο χτενίσματα, είναι τα απόλυτα must have από την γκάμα του TRESemmé και αυτά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις οποιοδήποτε χτένισμα και αν βάλεις στο μυαλό σου.

image025

Αναζήτησέ τα στα καταστήματα και μείνε συντονισμένη… Το TRESemmé, η Δήμητρα και το Queen σου ετοιμάζουν πολλά. Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα!