10 ανερχόμενα brands που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο street style του fashion month

Sabine Camhi
10 ανερχόμενα brands που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο street style του fashion month

Αυτά τα brands «τάραξαν» τα νερά της μόδας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα της μόδας!

Οι αρχές Σεπτεμβρίου και τα μέσα Φεβρουαρίου σημαίνουν ένα πράγμα για τους λάτρεις της μόδας παγκοσμίως: έχουν επιτέλους την ευκαιρία να δουν τις συλλογές που δημιούργησαν οι αγαπημένοι τους σχεδιαστές μέσα σε έξι μήνες πριν την έναρξη των shows. Ωστόσο, εκτός από τα μεγάλα ονόματα της μόδας αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας και σε αυτά τα μικρότερα brands – και όχι μόνο στην πασαρέλα. Σύμφωνα με το street style του μήνα της μόδας για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, υπάρχουν πολλά ανερχόμενα labels που πρέπει να παρακολουθούμε.


https://www.instagram.com/p/CUUR0SnqVoA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Street style και αναδυόμενα brands στις πρωτεύουσες της μόδας

Κάθε πόλη προσεγγίζει το street style με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Στη Νέα Υόρκη, οι fashion enthusiasts λατρεύουν να ανακαλύπτουν νέα ταλέντα στον χώρο της μόδας. Στο Λονδίνο, το πλήθος της μόδας καλωσόρισε φέτος με ανοιχτές αγκάλες μερικά νέα ονόματα, όπως τους KNWLS και Nensi Dojaka. Όταν πρόκειται, όμως, για το Μιλάνο και το Παρίσι, οι παρευρισκόμενοι είναι κυρίως επικεντρωμένοι στα μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία (Prada, Gucci, Chanel, Louis Vuitton κτλ.).

It bags: Τα σχέδια που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022





Ωστόσο, αυτήν τη σεζόν θα διαπιστώσεις ότι, για να διατηρήσουν φρέσκια την γκαρνταρόμπα τους, πολλοί fashion influencers ενσωμάτωσαν μερικά ανερχόμενα labels στις εμφανίσεις τους. Συνέχισε παρακάτω για να ανακαλύψεις ποια είναι αυτά τα brands που θα έχουν ανοδική πορεία τη χρονιά που έρχεται και που θα σου κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Put them on your list, για να συνεχίσεις να είσαι in fashion τους επόμενους μήνες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Street Style NY