TRES Trends: Οι Laquan Smith και Lacy Redway μας μίλησαν για την επιστροφή του glam

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
TRES Trends: Οι Laquan Smith και Lacy Redway μας μίλησαν για την επιστροφή του glam

Αυτή τη σεζόν, το more is more ισχύει περισσότερο από ποτέ και μάθαμε πώς θα υιοθετήσουμε το glam πολλών οκτανίων με αποκλειστικά tips από τον hot σχεδιαστή Laquan Smith και την TRESemmé NYFW Hairstylist, Lacy Redway.

Καθώς ο κόσμος επιστρέφει στην κανονικότητα, η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, δημιούργησε μία υπέροχη αίσθηση αισιοδοξίας καθώς, οι γυναίκες, θέλουν περισσότερο από ποτέ να φορέσουν τα αγαπημένα τους, extra outfits, να βγουν και να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Φυσικά, δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος μετά από αυτή την –άνευ προηγουμένου περιπέτεια- ωστόσο το πιο σημαντικό για αυτή την σεζόν είναι ο καθένας μας να αναδείξει το δικό του προσωπικό στυλ, όπως το επιθυμεί.

1339393548

Με αυτό το αισιόδοξο mood, οι πασαρέλες γέμισαν λάμψη, αποδεικνύοντας ότι το glam ήρθε για να μείνει. Ο hot σχεδιαστής Laquan Smith, το όνομα του οποίου είναι πλέον συνώνυμο με το glam, παρουσίασε μία συλλογή, γεμάτη στενά φορέματα, λαμπερά tops και sexy κορμάκια. Ενώ η TRESemmé Stylist, Lacy Redway, δημιούργησε glamorous χτενίσματα όπως femme fatale κύματα και πολύ ψηλές αλογοουρές, προσαρμοσμένα πάντα στο κάθε μοντέλο, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο το glam στοιχείο.

Αυτό το δυναμικό δίδυμο λοιπόν, μας καλεί να «αγκαλιάσουμε» και πάλι το glam αλλά και να αναδείξουμε το προσωπικό μας στιλ. Για να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο ωστόσο, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας έδωσαν τα expert tips τους, ώστε να υιοθετήσουμε το more is more στην γκαρνταρόμπα και τα μαλλιά μας αυτή τη σεζόν!

1339393487

Η επιστροφή του glam

Γιατί η επιστροφή του glam είναι τόσο σημαντική. Τι δύναμη δίνει στις γυναίκες;

LaQuan: Η επιστροφή του glam είναι τόσο σημαντική, γιατί χαρίζει δύναμη και έμπνευση στις γυναίκες, κάθε φορά που ανοίγουν την ντουλάπα τους, για να δοκιμάσουν ή φορέσουν εκείνο το κομμάτι που τις κάνει να αισθάνονται σίγουρες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Lacy: Το glam σου χαρίζει την αυτοπεποίθηση να βγεις και να κατακτήσεις ό, τι και αν βάλεις στο μυαλό σου!

1339394926

Πώς θα υιοθετήσουμε το glam αυτή τη σεζόν

Το glam έκανε την επιστροφή του στις πασαρέλες του NYFW τον Φεβρουάριο, ενώ τώρα καταφτάνει στα καταστήματα. Τι prints, υφάσματα ή χρώματα πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε να προσθέσουμε το στοιχείο του glam στις ντουλάπες μας αυτό το φθινόπωρο/ χειμώνα;

LaQuan: Υφάσματα και prints που έχουν μια glamorous νότα, κάποια από τα οποία βλέπουμε συχνά και στις πασαρέλες μου: φτερά, παγιέτες και σατέν. Αυτές είναι εξαιρετικές επιλογές για να εμπλουτίσει κάποιος την χειμερινή του γκαρνταρόμπα, καθώς δίνουν το κάτι παραπάνω όταν κάνουμε layering τους πιο κρύους μήνες.

Πώς μπορούμε να δώσουμε αυτό το κάτι παραπάνω και στα μαλλιά μας αυτή τη σεζόν;

Lacy: Λατρεύω ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ μαλλιών σε συνδυασμό με μια μονόχρωμη εμφάνιση. Μπορείς να φορέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά, μία κορδέλα ή να δημιουργήσεις μία πλεξούδα με υφάσματα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ.

1339392456

Οι γυναίκες που έχουν ένα πιο συντηρητικό στιλ, πως θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν το look τους με πιο διακριτικό τρόπο;

LaQuan: Πάντα λέω «Go Big, or Go Home», αλλά αν το glam σε τρομάζει, μπορείς να ξεκινήσεις με ένα ή δύο κομμάτια που πάντα ήθελες να φορέσεις. Όπως για παράδειγμα, μία δερμάτινη μίνι φούστα με μια powerful μπότα κάτω από ένα κλασικό μακρύ παλτό. Μια πρόταση που χαρίζει α αρκετό glam, ενώ παράλληλα σε κάνει να νιώθεις άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Lacy: Μπορείς να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου, απλά ανανεώνοντας την αλογοουρά σου με ένα αξεσουάρ ή ένα κοκαλάκι και φυσικά, με προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μία πιο glam εμφάνιση. Αν έχεις μάλιστα σγουρά μαλλιά, η χρήση προϊόντων που αναδεικνύουν τις μπούκλες όπως η mousse TRESemmé Curl Conditioning βοηθά πολύ.

1339394642

Με statement κομμάτια και ιδιαίτερα αξεσουάρ στα μαλλιά και τα ρούχα… κάποιοι μπορεί να ανησυχούν μήπως το παρακάνουν. Ποιοι είναι οι κανόνες για να βρούμε την τέλεια ισορροπία;

Lacy: Δεν πιστεύω στους κανόνες - γιορτάζω την ατομικότητα και τη δημιουργικότητα! Βρες την ισορροπία σου κατανοώντας τον εαυτό σου και αφιερώνοντας χρόνο στο να μάθεις τι ταιριάζει στον δικό σου τύπο μαλλιών. Και κυρίως κατανοώντας πιο είναι εκείνο το hair care routine που θα τα περιποιηθεί σωστά και θα τα αναδείξει.

Οι περισσότεροι, συνδέουν το glam κυρίως με το βραδινό ντύσιμο. Πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε το glam και στο καθημερινό μας στυλ;

LaQuan: Τα κοσμήματα, τα παπούτσια, ή για παράδειγμα μια υπέροχη γόβα, μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Όποιο κι αν είναι το κομμάτι αυτό, θα πρέπει να χαρίζει κάτι στο look σου, ωστόσο, φορώντας το με αυτοπεποίθηση, σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις glamorous από μόνη σου - και αυτό είναι το πιο σημαντικό!

1339393471

Από τώρα και στο εξής λοιπόν, λέμε ναι στον μαξιμαλισμό όπως τον προστάζει η μόδα και τη λάμψη πολλών οκτανίων. Γεμίζουμε την γκαρνταρόμπα μας statement κομμάτια, λάμψη και glam και με τη βοήθεια του λατρεμένου μας TRESemmé, αναδεικνύουμε το δικό μας στιλ με κάθε χτένισμα.