#trending Model off-duty Bun: To TRESflexible χτένισμα που μπορείς να κάνεις για κάθε περίσταση!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#trending Model off-duty Bun: To TRESflexible χτένισμα που μπορείς να κάνεις για κάθε περίσταση!

Ένα από τα χτενίσματα τα οποία η Justine Marjan, Global Hairstylist του TRESemmé, προβλέπει ότι θα γίνεται mega trend την επόμενη σεζόν, είναι ο επιμελώς ατημέλητος κότσος και θα σου πούμε ακριβώς πώς θα τον αντιγράψεις και με ποια TRESemmé προϊόντα.

«Λατρεύω αυτό το look γιατί μπορείς να το προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ. Μπορεί να δείξει από αβίαστο και ατημέλητο μέχρι κομψό και εκλεπτυσμένο. Στόλισέ το με έντονα αξεσουάρ, και θα αποκτήσει την δική σου υπογραφή» λέει η Justine για το model off-duty bun που μας έχει ξετρελάνει. Γιατί ξετρελαθήκαμε;

image002

Αφενός γιατί πράγματι, είναι το bun που βλέπαμε στα κεφάλια των μοντέλων καθώς έτρεχαν από το ένα show στο άλλο (αχ, Νέα Υόρκη!). Τις αναγνωρίζεις άλλωστε, από την εξωπραγματική κορμοστασιά και ομορφιά, αλλά και από τον συγκεκριμένο κότσο. Αφετέρου, είναι ένα TRESflexible χτένισμα που, όπως είπε και η Justine, μπορούμε να κάνουμε ανα πάσα στιγμή και για κάθε περίσταση.

Για να το κάνουμε ωστόσο και να δείχνει τόσο όμορφο, πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα. Ευτυχώς, το αγαπημένο TRESemmé και η Justine, μοιράστηκαν μαζί μας όλα τα tips για model off duty realness. Έχουμε και λέμε…

image003

Το πρώτο βήμα για κάθε χτένισμα ξεκινά στο μπάνιο. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις με super luxe περιποίηση και θρέψη στα μαλλιά σου, χρησιμοποιώντας το σαμπουάν και conditioner TRESemmé Keratin Smooth. Έτσι, θα έχεις απόλυτο έλεγχο του χτενίσματός σου, λεία και super smooth μαλλιά, έτοιμα για styling.

image004

Επόμενη στάση: Αφρός. Για ένα τέτοιο curly αποτέλεσμα, θα χρειαστείς αφρό και συγκεκριμένα τον TRESemmé Curl Mousse. Μην ανησυχείς, δεν κολλάει τα μαλλιά. Αντιθέτως, δίνει σχήμα και τέλειο φινίρισμα στις μπούκλες. Πέρασέ τον «τσαλακώνοντας» κάθε τούφα των μαλλιών σου όσο είναι βρεγμένα, στέγνωσε με το σεσουάρ και φυσούνα αν έχεις. Διαφορετικά, γύρνα το κεφάλι σου ανάποδα.

Έπειτα, πέρνα λίγο από το θαυματουργό TRESemmé Keratin Smooth Oil στις άκρες των δακτύλων σου και χτένισε απαλά τις μπούκλες για να τις ξεχωρίσεις.Το επόμενο βήμα είναι το πιο fun, διάλεξε το ύψος στο οποίο θέλεις να πιάσεις τον κότσο σου και τράβα τα μαλλιά σου προς τα επάνω.

image005

Για ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, άσε μερικές ελεύθερες τούφες γύρω από το πρόσωπό σου. Έπειτα, πιάσε τα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά, τύλιξέ τη γύρω από τον εαυτό της, ώστε να δημιουργηθεί το bun, και στερέωσε με τσιμπιδάκια. Τόσο απλά! Η Justine, προτείνει να χρησιμοποιήσεις ένα λαστιχάκι με γάντζους όπως το παρακάτω για καλύτερο έλεγχο και κράτημα.

image006

Επειδή ξέρουμε ωστόσο πώς, δεν είναι πανεύκολο να τα βρεις, μάθε ότι μπορείς να φτιάξεις το δικό σου στερεώνοντας 2 τσιμπιδάκια σε ένα λαστιχάκι, κάπως έτσι…

image007

Δεν είναι υπέροχο το πώς το TRESemmé και τα μοναδικά tips των experts του, φέρνουν τις τάσεις στο μπάνιο μας, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας και μας επιτρέπουν να μεταμορφωθούμε σε 90’s model off-duty; Ναι είναι! Μείνε λοιπόν συντονισμένη γιατί ακολουθούν πολλά, το NYFW μόλις ξεκίνησε…