TREShot! Όλα τα tips για να κάνεις το εμβληματικό 90s Big Blowout με τη βοήθεια του TRESemmé

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
TREShot! Όλα τα tips για να κάνεις το εμβληματικό 90s Big Blowout με τη βοήθεια του TRESemmé

Τα αφράτα, bouncy και sexy μαλλιά θα είναι και πάλι τάση σύμφωνα με το TRESemmé και έχουμε τα tips και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να τα αντιγράψεις μόνη σου στο σπίτι.

«Το συγκεκριμένο look κάνει τα μαλλιά να φαίνονται γεμάτα, υγιή και λαμπερά! Βλέπουμε μία έντονη επανεμφάνιση των look με πολύ όγκο, που δεν απαιτούν όμως μεγάλη προσπάθεια» λέει η Justine Marjan ενώ εμείς στο μυαλό μας φέρνουμε τις αφράτες μπούκλες της Claudia Schiffer. Το 90s Big Blowout είναι το χτένισμα που ξεχειλίζει ανεπιτήδευτο αισθησιασμό και το θέλουμε -εννοείται- όλες, κυρίως αφού το αγαπημένο μας brand, το TRESemmé, προβλέπει ότι θα είναι τάση.

image003

Πάντοτε trend setter, το TRESemmé μέσω της μοναδικής Justine Marjan, έχει ήδη εξηγήσει τη δυναμική πίσω από το χτένισμα και το μεγάλο comeback του. Το μόνο που έμενε ήταν να μοιραστεί μαζί μας το πώς θα το αντιγράψουμε μόνες μας, και το έκανε. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο άλλωστε, το TRESemmé είναι η μάρκα που μας βοηθά να κάνουμε πραγματικότητα κάθε χτένισμα που επιθυμούμε και να αναδείξουμε το προσωπικό μας στιλ.

image005

Πώς θα κάνουμε το TREShot 90’s Βig Blowout; Θα ξεκινήσουμε από το λούσιμο. Για το συγκεκριμένο look, μας ενδιαφέρει η υγεία των μαλλιών και έτσι, επιλέγουμε το σαμπουάν και conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7. Έπειτα, σε βρεγμένα μαλλιά, εφαρμόζουμε τον αφρό TRESemmé Volume & Lift εστιάζοντας στις ρίζες, και την λακ TRESemmé Flawless Volume από την μέση έως τις άκρες.

image007

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε και τα δύο καθώς θέλουμε κίνηση και κράτημα στις μπούκλες που θα φτιάξουμε. Συνεχίζουμε στεγνώνοντας με μια στρογγυλή βούρτσα, την οποία στριφογυρνάμε συνεχώς στα μαλλιά μέχρι να τελειώσουμε την κάθε τούφα. Έπειτα, ασφαλίζουμε με τσιμπιδάκια κάθε τμήμα και το αφήνουμε να κρυώσει αφού ψεκάσουμε λίγη από τη λακ TRESemmé Flawless Volume.

image009

Στη συνέχεια, αφαιρούμε τα τσιμπιδάκια, κάνουμε μασάζ στις ρίζες, τινάζουμε τις μπούκλες και ολοκληρώνουμε χρησιμοποιώντας περισσότερη λακ, εφόσον χρειάζεται. Ναι, είναι τόσο απλό. Δεν χρειάζεσαι εργαλεία όπως ψαλίδι, δεν χρειάζεσαι άπειρη ώρα (μπορείς να κάνεις το μακιγιάζ σου όσο περιμένεις) και μπορείς να έχεις μέσα σε ένα πρωινό, τις πιο σέξι μπούκλες με όγκο.

Είναι το χτένισμα που μπορείς να κάνεις με κάθε σου εμφάνιση, είτε αυτή είναι ένα look για το γραφείο ή ακόμα και αν πρόκειται να φορέσεις τη φόρμα σου για έναν καφέ με φίλες. Εμείς, τώρα που είδαμε πόσο εύκολα γίνεται χάρη στα προϊόντα TRESemmé και με τη βοήθεια των tips της Justine, μάλλον θα το κάνουμε καθημερινά. Μάλιστα, μας αρέσει τόσο πολύ που κλείσαμε ραντεβού με τη Δήμητρα Δανίκα, TRESemmé hair expert για να μας δείξει στην πράξη πόσο εύκολα γίνεται το 90’s Big Βlowout οπότε μείνε συντονισμένη…