Ήρεμη Δύναμη: Η Boss στο τελευταίο της show δίνει μία νέα ερμηνεία του power suit

Ήρεμη Δύναμη: Η Boss στο τελευταίο της show δίνει μία νέα ερμηνεία του power suit

O Oίκος αποκαλύπτει τη συλλογή F/W 2022 σε ένα star-studded show στο Μιλάνο.

Η BOSS εμβαθύνει στο νόημα του κεντρικού μηνύματός της Be Your Own BOSS με τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 η οποία αποδομεί την ιδέα του power dressing με αναφορές στην πλούσια αθλητική κληρονομιά της BOSS.

Boss-F22-001.jpg

Η συλλογή, που παρουσιάστηκε σε ένα star-studded fashion event στο Velodromo Vigorelli του Μιλάνου το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου, παίρνει ως αφετηρία εμβληματικά κομμάτια από το αρχείο της BOSS και τα προσαρμόζει για μια νέα γενιά, ώστε να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι BOSS σήμερα.

Η νέα συλλογή αποκαλύφθηκε μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό με περισσότερους από 1,000 καλεσμένους στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Στον ίδιο χώρο ακολούθησε after party με DJ sets από τους Honey Dijon and Orazio Rispo.

Boss-F22-136.jpg

Παίρνοντας έμπνευση από το power sport της μοτοσικλέτας, το στήσιμο του χώρου περιελάμβανε ατσάλινα σφαιρικά κλουβιά, φωτισμένα από γραφικές ακτίνες φωτός και λέιζερ. Αυτό δημιούργησε το σκηνικό για τους μοτοσικλετιστές ντυμένους με ειδικές μαύρες BOSS στολές ώστε να σχηματίσουν στο έδαφος ένα runway από μοτοσικλέτες, πριν μπουν στις σφαίρες για να ξεκινήσουν μια παράσταση που αψηφούσε τη βαρύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν άλλη μια εκπληκτική στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το brand, καθώς συνεχίζει να στοχεύει σε μια νεότερη και παγκόσμια δημογραφική ομάδα στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης CLAIM 5. Κατανοώντας ότι ο digital-first καταναλωτής της θέλει να αγοράζει τα runway looks αμέσως μόλις αποκαλυφθούν, η BOSS επέλεξε να συνεχίσει την εξαιρετικά επιτυχημένη προσέγγιση του "See now, buy now" των επιδείξεων BOSS x Russell Athletic και Dubai, το περασμένο έτος.

Boss-F22-003.jpg

Τα αστέρια της καμπάνιας της BOSS, Naomi Campbell, Future, Khaby Lame, Anthony Joshua and Alica Schmidt περπάτησαν στο show, μαζί με τους Ashley Graham, Jordan Barrett, Big Matthew, Adut Akech. Επίσης παρευρέθησαν και κάθισαν στην πρώτη σειρά, ο brand ambassador Lee Minho, η fragrance ambassador Laura Harrier, ο J Balvin, η Bella Thorne, ο Ross Butler, ο Patrick Schwarzenegger, η Tinashe και ο Tenoch Huerta. Ένα line-up από royal socialites, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών Younes Zarou, Blake Gray, Akamz Twenty, Bella Poarch, Chase Hudson, Zach King και Ox Zung, παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 show μεταδόθηκε με livestreaming σε πολλαπλές πλατφόρμες καθώς και στο hugoboss.com, με τα προϊόντα να είναι άμεσα διαθέσιμα προς αγορά μέσω του livestream σε 13 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BOSS έγινε επίσης το πρώτο premium brand που επέτρεψε στους followers να κάνουν αγορές απευθείας από το livestream του TikTok, χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία TikTok Shop.

Boss-F22-007.jpg

"Το αρχείο της BOSS είναι η κληρονομιά της και η καρδιά που χτυπά", λέει ο Marco Falcioni, Senior Vice President Creative Direction της HUGO BOSS. "Εμπνευστήκαμε από μερικές εμβληματικές εικόνες από καμπάνιες της BOSS της δεκαετίας του '90 για να εξερευνήσουμε τα power suits μας περασμένων δεκαετιών και να αναρωτηθούμε: πώς μπορούμε να αποτυπώσουμε τη διάθεση ενδυνάμωσης αυτών των κομματιών στη νέα γενιά; Αυτή τη σεζόν μάς τράβηξε η ιδέα της ήρεμης δύναμης. Κοστούμια που είναι περισσότερο μια έκφραση της ατομικότητας, της ελευθερίας και της αυτοέκφρασης παρά μια άκαμπτη ασπίδα αυτού που το φοράει. Αυτή η συλλογή έχει να κάνει με το να ντύνεσαι σαν BOSS, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα".

Αντί να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο key look, η BOSS για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 παρουσιάζει μια ποικιλία από σιλουέτες, προσκαλώντας τα άτομα να επιλέξουν κομμάτια που τους ταιριάζουν. Αξιοποιώντας την άριστη τεχνογνωσία του brand στην ραπτική για να παίξει με τη σιλουέτα, το ύφασμα και τις αναλογίες, η συλλογή προσφέρει από την πιο ατημέλητη ως την πιο κομψή ερμηνεία του original power suit.

Boss-F22-011.jpg

Σε αυτή τη νέα εποχή, η ιδέα της ισχύος είναι πολύπλευρη και η δύναμη προκύπτει από την απαλότητα. Κλασικά κομμάτια που ενσάρκωναν την ενδυνάμωση τα προηγούμενα χρόνια - το παραδοσιακό full canvas σακάκι ή το δερμάτινο παντελόνι μοτοσικλέτας - επανασχεδιάζονται σε ρευστά σχήματα και λεπτεπίλεπτα υλικά, αποδεικνύοντας ότι τα ρούχα δεν χρειάζεται να είναι άκαμπτα ή προστατευτικά προκειμένου όποιος τα φοράει να αισθάνεται σαν BOSS.

Οι απαλές αποχρώσεις του ανθρακί, του μπεζ και του καφέ έρχονται να προστεθούν στα χρώματα της BOSS, το μαύρο, το λευκό και το καμηλό, καθώς τα όρια της εμβληματικής παλέτας αρχίζουν να διευρύνονται. Η εξέλιξη του τολμηρού BOSS λογότυπου σηματοδοτεί επίσης την αποφασιστικότητα του brand να μη μένει ποτέ στάσιμο και να διερωτάται συνεχώς τι σημαίνει πραγματικά να είσαι your own BOSS.

*Η συλλογή BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 είναι τώρα διαθέσιμη στο boss.com και στα καταστήματα BOSS σε όλο τον κόσμο.