Le Défilé: Στο fabulous show της L’Oréal Paris η μόδα και η ομορφιά γιόρτασαν τη γυναικεία ενδάμωση

Le Défilé: Στο fabulous show της L’Oréal Paris η μόδα και η ομορφιά γιόρτασαν τη γυναικεία ενδάμωση

Οι star ambassadors της L’Oréal Paris περπάτησαν πλάι σε καθημερινά κορίτσια και όλες μαζί πέρασαν το μήνυμα ενάντια στην παρενόχληση, και γιόρτασαν τη γυναικεία ομορφιά και ελευθερία.

Στο Παρίσι, οι celebrities και οι influencers βρίσκονται συνήθως στην πρώτη σειρά των shows, όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά χθες το βράδυ. Η L’Oréal Paris βλέπεις, ένωσε τις δυνάμεις της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Right To Be», και γέμισε το catwalk του θρυλικού -πλέον- Le Défile με celebrities, καθημερινά κορίτσια και influencers. Το μήνυμα του φετινού Le Défilé, ήταν «Walk Your Worth», και ήταν μια γιορτή της γυναικείας ενδυνάμωσης στην καρδιά του Παρισιού.

L-Oreal-atm-S23-013.jpeg

Για τις ανάγκες του show, η L’Oréal Paris μετέτρεψε το École Militaire, ένα παγκόσμιο σύμβολο της γαλλικής αριστείας, σε μια πασαρέλα που συμβολίζει την ελευθερία και την ενδυνάμωση των γυναικών. Οι διεθνείς ambassadors του brand όπως η Andie McDowell, η Eva Longoria, η Dua Lipa αλλά και η δική μας Δούκισσα Νομικού, παρέλασαν στο πλευρό μοντέλων, καθημερινών κοριτσιών και διάσημων influencers με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά catwalk looks, που εξέφραζαν το καθένα τους και την ξεχωριστή προσωπικότητα της κάθε λαμπερής ambassador του brand.

Όλες τους είναι μοναδικές, όλες τους είναι γυναίκες-σύμβολα, η κάθε μία στον τομέα της, και όλες μαζί έχουν δημιουργήσει το πιο όμορφο και diverse casting για την L’ Oréal Paris, δίνοντας το δικό τους στίγμα για το τι είναι και τι σημαίνει η μόδα και η ομορφιά για εκείνες σήμερα.

L-Oreal-S23-041.jpeg

Η Δούκισσα Νομικού, έλαμψε στο runway με ένα κατακόκκινο, sparkly κοστούμι, με έντονους ώμους με βάτες και wide leg παντελόνι, με ψηλή μέση. Το συγκεκριμένο κοστούμι φορέθηκε με έναν άκρως sexy τρόπο, χωρίς top, αφήνοντας το στέρνο της ακάλυπτο. Τα μαύρα platformed παπούτσια της την έκαναν να περπατήσει να περπατήσει με μοναδικό αέρα πάνω στο catwalk, ενώ το μόνο κόσμημα που διάλεξε για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση ήταν ένα χρυσό κολιέ από την προσωπική της jewelry line, με το όνομα της.

L-Oreal-atm-S23-001.jpeg

Η Cindy Bruna έκλεψε σίγουρα τις εντυπώσεις, όταν άνοιξε το show με μία skinny, ελαστική μαύρη, ολόσωμη φόρμα με ένα oversized, 3D ροζ φιόγκο να ξεκινάει από τη μέση της. Ξεχωριστή ήταν και η εμφάνιση της Gemma Chan, που επέλεξε ένα Louis Vuitton ολόμαυρο κοστούμι, για να δώσει το δικό της στίγμα στην βραδιά. Από την άλλη η εκρηκτική Leyna Bloom επένδυσε επίσης στο total black, αλλά με ένα τελείως διαφορετικό look: μία εκκεντρική φόρμα από το Le Court Maison, με μεγάλα κρύσταλλα κεντημένα στα cups και τα πόδια.

L-Oreal-atm-S23-014.jpeg

Εκτός, από τη δική μας Δούκισσα Νομικού, το κόκκινο χρώμα επέλεξαν και οι Mai Davika, με ένα εντυπωσιακό cut out, maxi gown με διαφάνειες, και η Nidhi Sunil, που περπάτησε με ένα halter neck gown σε πουά τούλι. Ανάμεσα στις τελευταίες παρουσίες, που είδαμε στο κλείσιμο του Le Défilé, ήταν και η iconic Andie Macdowell, που ως η απόλυτη εκπρόσωπος του ageless fashion περπάτησε γεμάτη αυτοπεποίθηση με μία ασύμμετρη, one shoulder δημιουργία σε ροζ και λευκό χρώμα, και το πιο sexy σκίσιμο, που ντύθηκε στο τελείωμα του με matching, λευκά φτερά. Η απόλυτη θεά, με ένα απόλυτα θεϊκό gown.

L-Oreal-S23-041a.jpeg

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά του show επιμελήθηκαν οι Val Garland, L’Oréal Paris Global Makeup Director και Stephane Lancien, International L’Oréal Paris Hair Artist & Expert, αντίστοιχα. Το μακιγιάζ και το χτένισμα, προσαρμόστηκαν στα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας που περπάτησε στην πασαρέλα, διαδίδοντας ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα: Αυτό της διαφορετικότητας και της ελευθερίας της έκφρασης.

Λατρέψαμε τα sparkly στοιχεία και τις ιριδίζουσες σκιές, τα κατακόκκινα χείλη (glossy αλλά και ματ), όπως και τα πλούσια γεμάτα υγεία μαλλιά, όλα με την υπογραφή των experts της L’Oréal Paris. Στην gallery που ακολουθεί, μπορείς να δεις όλα τα hair & makeup looks των λαμπερών κυριών που τίμησαν με την παρουσία τους το φετινό Le Défile και μείνε συντονισμένη. Ακολουθούν αποκλειστικές λεπτομέρειες για το look της Δούκισσας καθώς και exclusive υλικό από τη γιορτή της μόδας και της ομορφιάς στο Παρίσι.