NYFW24: H Beyonce και η Blake Lively ήταν το θέμα συζήτησης των front rows της Νέας Υόρκης

Ναταλία Κατσακιώρη
NYFW24: H Beyonce και η Blake Lively ήταν το θέμα συζήτησης των front rows της Νέας Υόρκης
Photo Credit: Daniele Schiavello/launchmetrics.com/spotlight

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στην queen Beyonce για άλλη μια φορά.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης συνεχίζεται με πολλά αγαπημένα brands και κορυφαίους οίκους να έχουν προγραμματίσει για εχθές τα shows τους. Τα τελευταία χρόνια, όμως, τα shows έχουν εξελιχθεί σε ένα θέαμα που ξεπερνάει το εδώ και το τώρα, αφού όλοι φροντίζουν παράλληλα να δημιουργούν το αντίστοιχο buzz στα social media. Και κάπως έτσι τα front rows των επιδείξεων γέμισαν από celebrities που είτε είναι ambassadors του εκάστοτε οίκου, είτε είναι παγκόσμια style icons με μεγάλη επιρροή στο κομμάτι της μόδας.

Luar-atm-F24-004.jpg

Έτσι στο χθεσινό show του οίκου Luar είχαμε μία εμφάνιση που σίγουρα δεν την περιμέναμε. Η queen Beyonce εμφανίστηκε από το πουθενά, αφού εννοείται ότι η είδηση δεν είχε διαρεύσει από πριν, και κάθισε στην πρώτη σειρά του show με ένα total glam κοστούμι, που κατέληγε σε μία ασορτί κουκούλα/balaclava, την οποία η queen B συνδύασε με ένα μεγάλο cowboy καπέλο, το οποίο είναι και το νέο της κόλλημα τελευταία αν κρίνουμε και από το look της στα Grammy Awards πριν λίγες μέρες.

Luar-cel-F24-032.jpg
https://www.instagram.com/reel/C3UDvFwsoK5/

Η Zendaya έχει αποθεώσει το combo crop top και maxi φούστα στο κόκκινο χαλί -Κανένα φόρεμα!

Luar-cel-F24-018.jpg

Jefferson Hack

Daniele Schiavello/launchmetrics.com/spotlight

Το show του Michael Kors συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των A-listers.

Ο Michael Kors είναι ένας από τους αγαπημένους σχεδιαστές των γυναικών, με σταθερό κοινό που τον ακολουθεί εδώ και δεκαετίες για τις θηλυκές συλλογές του και τη minimal chic αισθητική του, που βρίσκει πάντα έναν τρόπο να αναδείξει το γυναικείο σώμα με τον καλύτερο τρόπο. Ο ίδιος ο σχεδιαστής έχει επίσης και πολλές αγαπημένες φίλες, οι οποίες βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση των shows του.

Kors-atm-F24-013.jpg

Ανάμεσά τους φυσικά η Anna Wintour και η εντυπωσιακή Blake Lively, που μετά από τη κατακόκκινη Balenciaga εμφάνισή της στο Super Bowl, παρακολούθησε το show του Michael Kors με ένα animal printed set που έκλεψε αμέσως τα φλας.

Kors-cel-F24-094.jpg
https://www.instagram.com/reel/C3T6G-TAZyG/

Στο show βρέθηκε επίσης και η Kate Holmes, η οποία επέλεξε ένα total Michael Kors ολόμαυρο outfit, σε sexy διάθεση, μία ημέρα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα δαντελένιο, maxi φόρεμα με μαύρα εσώρουχα από μέσα, μαύρο σακάκι και λευκό clutch που θα έσπασε το total black του όλου outfit.

Kors-cel-F24-082.jpg