Η Τζένη Θεωνά βρήκε τα τέλεια ανατρεπτικά μποτάκια για ένα basic ασπρόμαυρο look

Η Τζένη Θεωνά βρήκε τα τέλεια ανατρεπτικά μποτάκια για ένα basic ασπρόμαυρο look

Γιατί πάντα θέλουμε λίγο glam στη ζωή μας.

Την Τζένη Θεωνά είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε σε ρόλους μέσα από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Ειδικά τα τελευταία χρόνια συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ2 «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», όπου την είδαμε να περνάει με ευκολία από τις δεκαετίες του 60' και του 70' ως μέλλος της οικογένειας των Αντωνόπουλων. Παράλληλα, όμως, με αυτό η Τζένη έχει δημιουγήσει και μια δική της ξεχωριστή σχέση με το κοινό μέσα από την εκπομπή Μαμά-δες, την οποία παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες σεζόν. Ο ρόλος της παρουσιάστριας της ταιριάζει τέλεια και η ίδια μας έχει δώσει κάποιες πολύ όμορφες συζητήσεις με μαμάδες της ελληνικής showbiz.

https://www.instagram.com/p/C2peTQJsDXN/

To ωραίο σε όλες αυτής τις συζητήσεις είναι ότι και η ίδια η Τζένη αποκαλύπτει μια αληθινή πλευρά του εαυτού της και κάνει τα δικά της σχόλια περί μητρότητας και όχι μόνο. Είναι εξάλλου ένας έντονος και πληθωρικός χαρακτήρας και αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει ξεχωρίσει και στο στυλ της όπως είναι φυσικό. Τα ζωντανά χρώματα, τα έντονα μοτίβα, οι ιδιαίτερες γραμμές και τα ενημερωμένα παπούτσια είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που συνηθίζει να βάζει στα looks της τόσο στην εκπομπή της, όσο και στην προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/C2o8FPWo15H/

Οδηγός αγοράς: Τα κόκκινα εσώρουχα για τον Άγιο Βαλέντινο έγιναν και πάλι cool

Η Τζένη Θεωνά με τα glam chic μποτάκια που θέλουμε.

Το ασπρόμαυρο είναι ένας ωραίος, κλασικός συνδυασμός που προτιμάμε συχνά οι γυναίκες γιατί νιώθουμε ιδιαίτερα safe με ένα black and white look, το οποίο δεν γίνεται ωστόσο ποτέ βαρετό. Έτσι και η Τζένη Θεωνά έκανε ένα elegant outfit με μαύρο, ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες και μία μπλούζα με ασπρόμαυρο print και turtleneck λαιμό. Και πώς έκανε ένα τόσο απλό σύνολο λίγο πιο λαμπερό;

https://www.instagram.com/p/C3Kdr7xMozh/

Χρησιμοποιώντας το χρυσό. Για την ακρίβεια συνδύασε το παραπάνω outfit με ένα ζευγάρι western μποτάκια σε μεταλλικό χρυσό δέρμα, ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, που μπορεί όμως να κάνει το οποιοδήποτε casual σύνολο αμέσως πιο ενδιαφέρον. Ακόμα και ένα τζιν με ένα λευκό t-shirt. Μία τολμηρή αγορά, που είναι όμως επένδυση, γιατί πρόκειται για ένα από αυτά τα ζευγάρια που μένουν για χρόνια στη ντουλάπα μας και επανέρχονται την κατάλληλη στιγμή.